עוף ממולא אורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נדב : “מומלץ להוסיף מעט קינמון לבישול האורז, משדרג בטירוף.
הבעיה היחידה שעכשיו חמותי מבקשת שאכין את זה כל שבוע”

עוף ממולא אורז

קורה ששוכחים נכון ? קיבלתי כמה מיילים ששאלו לאן המתכון של העוף הזה נעלם, לא שמתי לב ששכחתי הוספתי אותו.

מרכיבים:

עוף שלם
קילו מלח גס
כוס אורז
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
ראש שום מפורק
2 כפות נענע קצוצה
חצי כוס שמ”ז
2 כפות דבש
כף גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן בצל ושום להוסיף אורז, מים, כף דבש א. מרק ומל”פ לבשל 18 דקות, להשאיר סגור 10 דקות ולערבב עם הנענע.

2. לערבב פפריקה את הדבש שנותר שמ”ז, א. מרק ומל”פ ולתבל את העוף מכל הכיוונים.

3. למלא העוףגם מתחת לעור לסגור בעזרת קיסמים. להניח את העוף במרכז התבנית, לשפוך מסביב את המלח תמוד לדפנות שלא יגע בעוף.  חום בינוני גבוה 200 מעלות בסביבות 45 דקות.

הערות:
מי שלא אוהב נענע אפשר לוותר עליה.
בתאבון.

40370 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

83
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל א

מתאים גם לעופיונים המתכון הזה?

ר:)

יצא מעולה ועסיסי
עוד מתכון מנצח
תודה

אביבה

בוקר טוב וחג שמח ,עשיתי את העוף הממולא,יצא מעולה קיבלתי המון מחמאות ,תודה רבה. 🙂

חנה ב. ז

ניקי יש לי בעיה עם זמן תנור מחר. כמה זמן מראש אפשר להכין, וכיצד לחמם לפני הגשה?

ג׳ני

שלום,
אני בדרך כלל מכסה את העוף באלומיניום. אין צורך במתכון הזה? תודה

מיכל

הי. אפשר להוסיף לאורז פיטריות?

גילי

הי ניקי,
שאלה לגבי האורז-
הוא בעצם יוצא מוכן לגמרי???

אפשר עם אורז עגול?

איכשהו אורז זו תמיד משימה שאני לא ממש מצליחה בה
למעט עם אורז עגול שקשה לפספס…