


פשטידת בשר וספגטי
פשטידת בשר וספגטי, רוצים לדעת מה זה ? אני אתן רמז זאת לא עוגה למרות שבצילום זה דומה לעוגה וזה לא מתוק.
יש במתכון ספגטי ועוד דברים טובים בשביל לדעת תצטרכו להמשיך לקרוא…
אינגליש קייק
הכנות:
1. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולסנן.
2. לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי עירבוב עד שהנוזלים ברובם מתאדים לתבל.
3. לערבב את כל המצרכים, להעביר לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות.
הערות:
במידה ויש שארית מהאינגליש להעביר לתבנית אחרת.
18157 צפיות 6 צפיות היום
היי ניקי,
מה אפשר לשים במקום גריל העוף?
ניקי! אצלנו זה מאכל מאוד נפוץ בבית, גם כאשר אין בשר בפנים, זה יוצא מצויין עם גבינות ועגבניות! ונחשי מה? אצלינו קוראים לזה- פסטה-שוטה.. 🙂 אולי השם ימצא חן בעינייך..
היי ניקי,
אין לי כרגע בטטות, תפוח אדמה, גם הולך?
הי ניקי,
עוף טחון הולך?
ולגבי הבטטה- יש לבשל קודם, נכון?
ניקי היי,
איזה בשר טחון את ממליצה?
נראה מעולה!
האם אין צורך לטגן קצת את הבשר לפני שילובו בתערובת??
וואוו ניקי
איזה רעיון מגניב
אפשר לעשות עם סוג בשר אחר? בעלי לא ממש אוכל בשר טחון.
אפשר אולי עם קוביות חזר עוף?