


פשטידת בשר וספגטי
פשטידת בשר וספגטי, רוצים לדעת מה זה ? אני אתן רמז זאת לא עוגה למרות שבצילום זה דומה לעוגה וזה לא מתוק.
יש במתכון ספגטי ועוד דברים טובים בשביל לדעת תצטרכו להמשיך לקרוא…
אינגליש קייק
הכנות:
1. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולסנן.
2. לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי עירבוב עד שהנוזלים ברובם מתאדים לתבל.
3. לערבב את כל המצרכים, להעביר לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות.
הערות:
במידה ויש שארית מהאינגליש להעביר לתבנית אחרת.
18024 צפיות 1 צפיות היום
הכנתי את המתכון כמשהו חדש לשבת, ללא שום ציפיה. וילדים לא סתם אהבו את הפשטידה, הם טרפו אותה! ביקשו עוד ועוד תוספת. כמה חם בלב כשילדים נהנים מהאוכל של אימא. ניקי, בזכותך, תודה רבה-רבה!
היי ניקי, אפשר להקפיא את הפשידה?
היי
תבנית עגולה או מלבנית של בינונית מתאימה לכמויות?
תודה
איזה גודל תבנית זה קוגהלוף?
נראה טעיםםם!!
שאלה קטנה.. אפשר להחליף את הבטטה בתפוח אדמה??
וואו, יצא מדהים הילדים זללו.
ניקי המתכונים שלך קולעים בול. פשוטים וטעימים, וכשהילדים שלי אוהבים – אני מאושרת 🙂
היי ניקי,
אני בטוחה שהתבלין גריל עוף משדרג את המנה ולא כדאי בלעדין אבל אני בארה”ב ולא מכירה פה תבלין כזה. אולי את מכירה? ואם לא אולי יש תבלין אחר שהיית ממליצה עליו?