פשטידת בשר וספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת בשר וספגטי

פשטידת בשר וספגטי

פשטידת בשר וספגטי, רוצים לדעת מה זה ? אני אתן רמז זאת לא עוגה למרות שבצילום זה דומה לעוגה וזה לא מתוק.
יש במתכון ספגטי ועוד דברים טובים בשביל לדעת תצטרכו להמשיך לקרוא…

אינגליש קייק

מרכיבים:

חצי קילו בשר טחון
300 ג’ ספגטי שבור לשניים
בטטה קטנה רכה (כמו לפירה)
בצל בינוני קצוץ
3 ביצים טרופות
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולסנן.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי עירבוב עד שהנוזלים ברובם מתאדים לתבל.

3. לערבב את כל המצרכים, להעביר לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות.

הערות:
במידה ויש שארית  מהאינגליש להעביר לתבנית אחרת.

18180 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
לורה

הי ניקי . שאלה קצת מוזרה . נשארו לי ממתכון אחר 3 חלמונים . האם ניתן להשתמש בהם במקום הביצים השלמות?

pini

תמליצי לי על משהו קל להכנה

פיני

ניקי האם יש לך איזה מתכון טוב להפתיע את אשתי?

פיני

ניקי את אלופה !!! כל מתכון שלקחנו ממך יצא מעדן. את הפשטידה ליקקנו תודה רבה על החסד הגדול שאת עושה עם עם ישראל.

חגית

האם אפשר תפוח אדמה במקום בטטה?

neta

היי ניקי,
אפשר בבקשה פירוט כמויות תיבול: מלח, פלפל ואבקת מרק?
תודה וחג שמח

ורדית

שלום ניקי], יש לי שלוש שאלות:1-ראיתי שיש לטגן את הבשר הטחון קודם עד שהנוזלים מתאדים, האם הבשר צריך להפוך לאפור? 2-איך כדאי לחמם את הפשטידה המוכנה? במיקרוגל או טוסטר אובן? 3-האם כשאני מוסיפה את כל התבלינים , הבשר עדיין אמור להיות על האש? תודה.