


פשטידת בשר וספגטי
פשטידת בשר וספגטי, רוצים לדעת מה זה ? אני אתן רמז זאת לא עוגה למרות שבצילום זה דומה לעוגה וזה לא מתוק.
יש במתכון ספגטי ועוד דברים טובים בשביל לדעת תצטרכו להמשיך לקרוא…
אינגליש קייק
הכנות:
1. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולסנן.
2. לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי עירבוב עד שהנוזלים ברובם מתאדים לתבל.
3. לערבב את כל המצרכים, להעביר לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות.
הערות:
במידה ויש שארית מהאינגליש להעביר לתבנית אחרת.
18180 צפיות 2 צפיות היום
הי ניקי . שאלה קצת מוזרה . נשארו לי ממתכון אחר 3 חלמונים . האם ניתן להשתמש בהם במקום הביצים השלמות?
תמליצי לי על משהו קל להכנה
ניקי האם יש לך איזה מתכון טוב להפתיע את אשתי?
ניקי את אלופה !!! כל מתכון שלקחנו ממך יצא מעדן. את הפשטידה ליקקנו תודה רבה על החסד הגדול שאת עושה עם עם ישראל.
האם אפשר תפוח אדמה במקום בטטה?
היי ניקי,
אפשר בבקשה פירוט כמויות תיבול: מלח, פלפל ואבקת מרק?
תודה וחג שמח
שלום ניקי], יש לי שלוש שאלות:1-ראיתי שיש לטגן את הבשר הטחון קודם עד שהנוזלים מתאדים, האם הבשר צריך להפוך לאפור? 2-איך כדאי לחמם את הפשטידה המוכנה? במיקרוגל או טוסטר אובן? 3-האם כשאני מוסיפה את כל התבלינים , הבשר עדיין אמור להיות על האש? תודה.