קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

האוכל הזה תמיד מזכיר לי אוכל של בית, כמו שאמא הייתה מכינה פעם, מחזיר אותי אחורה כל פעם מחדש. אין כמו אוכל ביתי ויותר מזה אין כמו האוכל של אמא. עוד סיבה שאני אוהבת להכין את התבשיל הזה, הוא נותן לי גם מנה עיקרית וגם תוספת, קל להכנה, מתאים לקטנים ולגדולים והכי חשוב טעים מאוד.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בטטה רכה מעוכה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון (לא חובה למי שלא אוהב)
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הרוטב:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות פרוסות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
4 כוסות מים
רסק עגבניות (קטן)
כף גדושה פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
כמון
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים, לצנן במקרר 30 דקות. לטגן בצל, פטריות, להוסיף תפוחי אדמה ולהזהיב. להוסיף מים, רסק, תבלינים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.

2. להנמיך את האש, להוסיף בזהירות את הקציצות,  לנער בעדינות את הסיר  שכל הקציצות ישקעו ברוטב לבשל כ30 דקות.

59549 צפיות 52 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : טעים טעים טעים!!!! ליקקנו את האצבעות. תודה על המתכון:-)

מגי : הכנתי היום ויצא מעולה !ממש טעים ! תודה רבה 🙂

איילת : “יצא טעים בטירוף!!! חוסל לגמרי! מכינה שוב, הפעם להורים 🙂 תודה!!”

עמית : “יצא מושלם!! הכנה מהירה וקלה ותוצאה טעימה בטירוף.
כל המתכונים שלך מצליחים לי, לא יאומן.”

מיכל : “ניקי האלופה!!
אני שונאת לבשל,והתחלתי לעשות את זה בשבועיים האחרונים(עד אז בעלי בישל)
שמעתי על האפליקציה שלך,הורדתי..והתעלפתי
הכנתי היום את הקציצות והם פשוט יצאו פצצה!!!!לא נשאר אחד!!
מקווה שזבכותך אוהב לבשל..
תודה רבה ,את אלופה!”

691
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

היי ניקי! האתר נפלא! יש לי רק שאלה קטנה… במתכונים רבים את רושמת- תפוח אדמה רך או בטטה רכה … מה זה אומר? תפוח אדמה מבושל כבר? איך אפשר למעוך תפ”א לא מבושל… ראיתי את זה פה וגם בפשטידת רועים. תודה

יונית

היי ניקי

רציתי לדעת האם אפשר לוותר בקציצות על הבטטה? היא זה יפגע ברכות שלהן?
והאם יש משהו שמחליף אותה

שם

היי ניקי האתר באמת מוצלח והמתכונים…עשר!
אבל בנות בנות.. עם בטטה בלי בטטה לגרד או למעוך עזבו תזרמו זה כל היופי בלבשל וחוץ מיזה לי ולך ולה לא ייצא אותו טעם גם ככה קחו את הרעיון ותעשו את שלכן זה בטוח ייצא טעים!! שתהייה אחלה שבת לכל המבשלות!

יעל

היי ניקי,
הכנתי בשבוע שעבר את הקציצות טונה עם הפסטה ואת הפשטידת שוקולית ואת הקציצות ברוטב אפונה וגזר והיום את המתכון הזה (קציצות עם תפוח”א ופטריות) ואני חייבת לומר שהם מושלמים ומרגישים שהכל נעשה באהבה ענקית הטעמים כל כך טובים ומדויקים!!!
תודה לך על אתר מדהים ועל מתכונים מושלמים

שם

הי,
השבת הכנתי את הקציצות האלו,הבשר עם ירקות,סורבה מנגו,טבעות תפוחי אדמה ,הקציצות האפיות בציפוי פירורי לחם והפטריות המוקפצות.
אני רוצה להגיד לך שאני פשוט מכורה לאתר שלך!
הכל יצא מדהים!
אני לא יודעת איך את מצליחה לקלוע בכל כך הרבה מתכונים אבל פשוט יש לך את זה!
תודה רבה רבה,
שידרגת לנו את השבת בכמה רמות…

שירוש

שלום ניקי,
יש בכל מיני מתכונים אבקת מרק…רציתי לדעת האם יש אפשרות לוותר על זה?
והאתר מצויין ממש!! אני פעם ראשונה בו וכבר רוצה להכין מלא דברים!

שם

ניקי שלום,
במה היית ממליצה להחליף את הפטריות – אני אלרגית לפטריות…
תודה!