קבבונים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קבבונים אפויים

קבבונים אפויים

קבבונים אפויים, מאז שהתחלתי לבשל ואני נהנית מכל רגע תמיד יותר טעים לי בבית. אני די מצטערת על כך כי בעבר הרחוק מאוד נהנתי במסעדות. בסך הכל חויה כיפית ביחוד כשאני לא שוטפת כלים בסוף. אז החלטתי לפנק את החברה ולפתוח מסעדה מזרחית בבית, אז יאללה תכינו פיתות ושיהיה בתאבון

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ ומטוגן
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתיה
2 – 3 כפות פירורי לחם
2 כפות פטרוזילה קצוצה
מעט פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

להגשה:
טחינה שהוכנה בבית
צנוברים קלויים
פטרוזיליה קצוצה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהכניס לשעתיים למקרר.

2. ליצור קציצות מאורכות (קבבונים) ולקרר חצי שעה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקבבונים להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 30 דקות, א עד שמזהיב – משחים כל צד, להפוך באמצע.

4. להגיש עם טחינה, צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה.

מתכוני בשר טחון

20466 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יצא פיגוז!! נחטף.”

מירי : אני חייבת לומר לך במשפט קצר את אישה שהצליחה לעשות מהפך בעולם הבישול למשהו שתמיד היה קשה ומתיש והמון ריבים בזוגיות . ברגע שהכרתי את האתר שלך .חיי השתנו לאהובה גדולה .
תודה !!!

שי : “רציתי להגיד שהכנתי לצהרים יצא טעים מאוד בדיוק כמו על האש .
מתכון מעולה כמו כל המתכונים שלך .
תבורכי”

צאלה : וואו! מתכון מדהים! מי בכלל רוצה לטגן קציצות אחרי שמכינים ויוצא ככה!

רחל : “זה יצא פשוט נהדר.הרבה הרבה יותר טעים מהקבב בחנות..קיבלתי כל כך המון מחמאות! ולא שכחתי להגיד שהמתכון ממך ניקי.תודה רבה!!!.”

אורית : “עשיתי ביום שישי. אני, מאותגרת מטבח שכמוני, הצלחתי לייצר אודות למתכון הזה קבבונים מעולים שחוסלו בארוחה המשפחתית, אפילו שמראש הכפלתי כמויות. ליד זה תפוחי אדמה בתנור גם ממתכון שלך, ויצאתי גדולה… אין עליך, את ההצלה שלי במטבח. תודה גדולה לך!!”

חני : “ניקי המקסימה.
אין לי מילים !! יש בך קסם שאין לא באתרים למינהם ולא באף ספר בישול. יש באתר שלך משהו מבורך כזה שהכל יוצא מוצלח. הקבבים יצאו מושלםם
תודה ענקית.”

עמליה : “ניקי המ-ד-ה-י-מ-ה!!!
חייבת לומר לך תודה ענקית על החסד הגדול שאת עושה עם אמהות עובדות. עד שהכרתי את האתר שלך לא הייתי מבשלת. המטבח היה המקום השנוא עליי, ותמיד היינו רעבים.
מאז שהכרתי את ה אתר הנפלא שלך פשוט התאהבתי במטבח ואני מבשלת כל יום אוכל טרי מהמתכונים הנפלאים שלך.
גם את המתכון הזה ניסיתי אתמול וקיבלתי אינסוף מחמאות מהבעל!!!
תמשיכי להעלות מתכונים נהדרים ומהירים במיוחד לאמהות עסוקות.”

עמי שרביט : “במקרה נתקלתי עם מתכון של קבבונים עם צנוברים וטחינה שלך . אני רוצה להגיד שבחיי לא התלהבתי ממתכון כל כך היה טעם עולמי שעד עכשיו נשאר לי טעמו בפה תודה לך היה חבל על הזמן. נ.ב. אפילו שאימי היא בשלנית מעולה .אמרתי שהקציצות שלך יותר טוב וטעים מהקציצות של אימי. תודה ויום טוב.

גלית : “אליפות! יצא מושלם!”

חגית : “היי ניקי, הקבבונים יצאו מעולה!! אני לא חוזרת יותר לטגן בחיים. תודה רבה”

245
תגובות

  הרשם  
עדכן
קפוצ'ינו

הי ניקי ,
אני רצוה להכין מחר.
האם אפשר להכין עם קמח שקדים במקום פרורי לחם?
תודה וערב טוב.

ליטל

היי ניקי
מתכון מצוין!
ואני כלל לא אוהבת בשר..
כרגע אני מכינה אותם שוב ובגלל ששבת בפתח האם אפשר לקצר את זמן במקרר משעתיים?

חיה ו

האם אפשר לשים פטרוזיליה כתבלין במקום פטרוזיליה רגילה?
כמה אם כן?

תודה רבה!!

1 15 16 17