אורז בולונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז בולונז

לא אין כאן טעות אכן התכוונתי לאורז בולונז ולא לספגטי בולונז. עוד אחד מהאילתורים שלי במטבח שכל כך הצליח אצל הילדים שאני חייבת לחלוק איתכם. חוץ מזה עם הזיכרון שלי עדיף שזה יהיה כתוב באופן מסודר.

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן
3 כוסות מים
מעט שמן
בצל קטן קצוץ דק
חצי קילו בשר עוף טחון
רסק עגבניות קטן
מעט נוזלים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לשים את השמן, להוסיף את האורז ולהקפיץ כמה פעמים שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים 2 כפיות שטוחות מלח להרתיח להנמיך את האש  ללהבה נמוכה ולכסות, לבשל את האורז כ18 דקות ולסגור את האש להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, להרים את המכסה ולערבב עם מזלג.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר לחתיכות קטנות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל עוד כמה דקות.

3. להוריד מהאש ולערבב את האורז והבשר.

12083 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אנה : טעים ! טעים! טעים! הרגע הכתי,יצא משהו משהו :),תודה

ליאת : ניקי, כרגיל יצא מדהים! פשוט תענוג לעשות את המתכונים שלך!! תודה רבה (-:

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
יערה

אפשר לעשות עם הודו טחון אדום? זה משנה את זמן הבישול? תודה

אנה

טעים ! טעים! טעים! הרגע הכתי,יצא משהו משהו :),תודה

ליאת

ניקי, כרגיל יצא מדהים!
פשוט תענוג לעשות את המתכונים שלך!!
תודה רבה (-:

רעות

בוקר טוב ניקי,
כיצד עליי לנהוג אם אני רוצה להחליף את האורז באורז מלא?
תודה!

שם

האם לפי דעתך יתאים להחליף את בשר העוף בבשר בקר טחון?

שם

מהרגע שהכנתי את האורז בולנז הזה לא מספיקים לבקש אותו בבית. הוא עדיפות ראשונה אצל המשפחה שלי. לפני קציצות לפני שניצלים לפני הכל!!!
מ ו מ ל ץ!!

שם

היי ניקי,
תודה על מתכון נפלא !
הילדים שלי טרפו בהנאה רבה 🙂
כל הכבוד על המתכונים הנהדרים שלך, אני מנסה
רבים מהם ותמיד הם יוצאים נפלאים !
יישר כח !