אורז עם בשר טחון ואטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז עם בשר טחון ואטריות

אורז עם בשר טחון ואטריות, איזה כיף להנות מתבשיל כל כך טעים וכזה קל הכנה,תבשיל פשוט נפלא עם טעמים נהדרים כלום עבודה ויוצא תבשיל נהדר וטעים והכי קל שיש. טעים.

מרכיבים:

כוס אורז
1/3 כוס איטריות דקיקות לא מוכנות
כוס וחצי מים
חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
חבילת פטריות קצוצות
רסק עגבניות קטן
סוכר לפי הטעם
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. במחבת לצקת שמן בנדיבות, להוסיף את האיטריות, לטגן אותן עד הזהבה ולא יותר (לא לזוז מהמחבת קורה מהר).

2. להוסיף לאיטריות את האורז, מים,  א. מרק ומל”פ, להרתיח ולהנמיך את האש, לבשל מכוסה כ18 דקות, להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות.

3. לטגן את הבצל, להוסיף שום (להנות מהריח המשגע) להוסיף פטריות ולטגן כמה דקות להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן אותו עד שכמעט יעלמו כל הנוזלים. להוסיף רסק, סוכר, למלא מים בקופסא הריקה ולהוסיף, לתבל ולבשל עד שהתבשיל מסמיך, לבדוק טעמים.

4. לסדר את האורז בשכבה אחת בצלחת הגשה, מעל לסדר את הבשר.

3094 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

היי ניקי, מה שלומך?
שאלה לי, אף פעם לא הכנתי בולונז, על איזו אש מטגנים את
הבשר וכמה זמן? האם המכסה צריך להיות סגור?
תודה מראש ואת אלופה!!!!הלוואי ונזכה לראותך בתוכנית בישול!!
את שמה את כולם בכיס הקטן:)

קרן

היי ניקי יקרה,
מהבולונז הקלאסי (בצל גזר סלרי) אני עושה כמות גדולה ומקפיאה
האם גם תבשיל עם פטריות ניתן להקפיא?

הגר

הי ניקי,
נהנית מאוד מאוד מהאתר שלך. עולה על אוסף ספרי הבישול שלי…:-)
יש לי שאלה:אתחושבת שהבלונזיצא מוצלח עם בשר הודו? או עם הודו מעורב עם עוף במקום בקר?
תודה!

מיכל

ניקי שלום, לצערי אין לי פיטריות… קוביות קטנות של גזר גם יתאים?

ליאתוש

היי ניקי,
אפשר להשתמש ברוטב הבולונז הזה לספגטי במקום אורז?