יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני בשר טחון פשטידות תבשילי עוף ובשר בתנור

פאי רועים קל הכנה

10 יוני 2012
(Visited 40,497 times, 1 visits today)
פאי רועים קל הכנה

פאי רועים קל הכנה

פאי רועים קל הכנה, עוד מאכל שמאוד אוהבים אצלי זה פאי רועים. מי לא מכיר את המאכל הבייתי הטעים הזה, שכבה של בשר טחון ומעליה שכבת תפוחי אדמה שבגירסה שאני מכינה ואוהבת אלו הן בטטות שהופכות את המאפה לטעים בצורה שחבל על הזמן. להיבהל מרשימת המצרכים הארוכה, מאוד פשוט להכנה, קלי קלות.

מרכיבים:

שכבת הבטטות:
3 בטטות רכות
תפוח אדמה רך
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 שיני שום קצוצות ומטוגנות
מל"פ (מלח, פלפל)

פירורי לחם

שכבת הבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
רסק עגבניות קטן
מעט מים
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. למעוך בטטות, תפוח אדמה, בצלים, שום, לתבל, לבדוק טעמים.

2. לטגן בצלים, להוסיף בשר, לטגן (לפורר) עד שמחליף צבע והנוזלים נעלמים.

3. להוסיף רסק, מעט מים, תבלינים, לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים, לבדוק טעמים.

4. בתבנית לשטח את הבשר, מעל לשטח את הבטטות. בעזרת מזלג ליצור פסים על שכבת הבטטות ולפזר פירורי לחם.

5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות

פאי רועים קל הכנה

גולשים מכינים וממליצים:

בטי : "טוב…אחרי שסיימתי את כל הבישולים…רגע לפני ליל סדר…אני רוצה להודות לך על מתכונים טעימים וממש קלים…הכנתי אפילו את מרק הקניידלאך…פאי רועים …לביבות בטטה.. פשטידת קישואים ועוד ..פעם ראשונה ליל סדר אצלי ובזכותך הצלחתי !!!"

בלי : "הכנתי לחג את הפאי רועים יצא נדיר לא נשאר פירור.. הכנתי גם את הבשר עם פטריות ביין ודבש יצא טעים מאד תודה רבה לך גרפתי מחמאות בזכותך."

הרשם
עדכן
332 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן