יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני בשר טחון פשטידות תבשילי עוף ובשר בתנור

פאי רועים קל הכנה

10 יוני 2012
(Visited 21,881 times, 1 visits today)
פאי רועים קל הכנה

פאי רועים קל הכנה

פאי רועים קל הכנה, עוד מאכל שמאוד אוהבים אצלי זה פאי רועים. מי לא מכיר את המאכל הבייתי הטעים הזה, שכבה של בשר טחון ומעליה שכבת תפוחי אדמה שבגירסה שאני מכינה ואוהבת אלו הן בטטות שהופכות את המאפה לטעים בצורה שחבל על הזמן. להיבהל מרשימת המצרכים הארוכה, מאוד פשוט להכנה, קלי קלות.

מרכיבים:

שכבת הבטטות:
3 בטטות רכות
תפוח אדמה רך
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 שיני שום קצוצות ומטוגנות
מל”פ (מלח, פלפל)

פירורי לחם

שכבת הבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
רסק עגבניות קטן
מעט מים
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פשטידת קישואים פרווה

    איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
    לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
    יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
    אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
    שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.

    תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13

  • פשטידת בטטה מעולה ב 10 דקות הכנה

    איזה כיף של מתכון, התחשק לי להכין פשטידה לארוחת ערב משהו מהיר ושיראה טוב, הבטטות קרצו לי מהשיש כתומות ויפות מה שאני לא אכין איתן משהו ?
    בדקתי יש לי בצל, יש גבינות טובות במקרר, לקח לי 10 דקות לתקתק במהירות את הפשטידה ולהכניס אותה לתנור.
    יש מתכונים שאני מכינה אותם בלי לחשוב בגלל שהם יוצאים כל כך טוב והפשטידה הזאת היא שדרוג נהדר לארוחת ערב, ליד אני מוסיפה ירקות, מרק טוב זה חובה בתקופה הזאת, רגע צריך עוד משהו ?

    אינגליש קייק

  • מאפינס מלוחים

    5 דקות עבודה על השעון, בלי כלים מיותרים הכל בקערה אחת לערבב ולתנור, זה בדיוק כמו שזה נשמע הכי קל בעולם המאפינס יוצאים רכים בדיוק כמו שמאפינס גבינות אמורים לצאת, צבע זהוב משגע.
    אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל זה באמת אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, מתכון נהדר וקל הכנה בדיוק כמו שאני אוהבת.

    12 מאפינס

הכנות:

1. למעוך בטטות, תפוח אדמה, בצלים, שום, לתבל, לבדוק טעמים.

2. לטגן בצלים, להוסיף בשר, לטגן (לפורר) עד שמחליף צבע והנוזלים נעלמים.

3. להוסיף רסק, מעט מים, תבלינים, לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים, לבדוק טעמים.

4. בתבנית לשטח את הבשר, מעל לשטח את הבטטות. בעזרת מזלג ליצור פסים על שכבת הבטטות ולפזר פירורי לחם.

5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות

פאי רועים קל הכנה

גולשים מכינים וממליצים:

בטי : “טוב…אחרי שסיימתי את כל הבישולים…רגע לפני ליל סדר…אני רוצה להודות לך על מתכונים טעימים וממש קלים…הכנתי אפילו את מרק הקניידלאך…פאי רועים …לביבות בטטה.. פשטידת קישואים ועוד ..פעם ראשונה ליל סדר אצלי ובזכותך הצלחתי !!!”

בלי : “הכנתי לחג את הפאי רועים יצא נדיר לא נשאר פירור.. הכנתי גם את הבשר עם פטריות ביין ודבש יצא טעים מאד תודה רבה לך גרפתי מחמאות בזכותך.”

הרשם
עדכן
325 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, יש לך מתכון מוצלח לפאי רועים כשר לפסח?

אפשר להכין את הפירה ערב קודם ?ואז יום למחרת להכין את הבשר ולהכניס לתנור..

שלום ניקי האם צריך לכסות את הפאי כשמכניסים לתנור?

הי ניקי.
האם לבשל את הבטטה והתפוא בסיר מים, חתוכים לאחר קילוף?
או שעדיף עם הקליפה?
תודה רבה

הי ניקי, אני רוצה להכין עם בטטות בלבד. יצא בסדר לדעתך? כדאי לשנות משהו במתכון לשם כך?

בוקר טוב, אפשר להכין עם הודו טחון או שייצא יבש מדי?

היי ניקי, האם צריך לבשל את תפוחי האדמה והבטטות לפני שמניחים על שכבת הבשר?