פאי רועים קל הכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי רועים קל הכנה

פאי רועים קל הכנה

פאי רועים קל הכנה, עוד מאכל שמאוד אוהבים אצלי זה פאי רועים. מי לא מכיר את המאכל הבייתי הטעים הזה, שכבה של בשר טחון ומעליה שכבת תפוחי אדמה שבגירסה שאני מכינה ואוהבת אלו הן בטטות שהופכות את המאפה לטעים בצורה שחבל על הזמן. להיבהל מרשימת המצרכים הארוכה, מאוד פשוט להכנה, קלי קלות.

מרכיבים:

שכבת הבטטות:
3 בטטות רכות
תפוח אדמה רך
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 שיני שום קצוצות ומטוגנות
מל”פ (מלח, פלפל)

פירורי לחם

שכבת הבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
רסק עגבניות קטן
מעט מים
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. למעוך בטטות, תפוח אדמה, בצלים, שום, לתבל, לבדוק טעמים.

2. לטגן בצלים, להוסיף בשר, לטגן (לפורר) עד שמחליף צבע והנוזלים נעלמים.

3. להוסיף רסק, מעט מים, תבלינים, לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים, לבדוק טעמים.

4. בתבנית לשטח את הבשר, מעל לשטח את הבטטות. בעזרת מזלג ליצור פסים על שכבת הבטטות ולפזר פירורי לחם.

5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות

29932 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי רועים קל הכנה

גולשים מכינים וממליצים:

בטי : “טוב…אחרי שסיימתי את כל הבישולים…רגע לפני ליל סדר…אני רוצה להודות לך על מתכונים טעימים וממש קלים…הכנתי אפילו את מרק הקניידלאך…פאי רועים …לביבות בטטה.. פשטידת קישואים ועוד ..פעם ראשונה ליל סדר אצלי ובזכותך הצלחתי !!!”

בלי : “הכנתי לחג את הפאי רועים יצא נדיר לא נשאר פירור.. הכנתי גם את הבשר עם פטריות ביין ודבש יצא טעים מאד תודה רבה לך גרפתי מחמאות בזכותך.”

313
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

יצא סוף הדרך… הכנתי עכשיו ואני אוכלת את זה תוך כדי שאני כותבת!! (למרות שבטעות ריסקתי את הבצל… אבל הוספתי לו שום וטיגנתי ככה… עדיין יצא מעולה!!!)

דנדושה

היי ניקי,
זה התחיל בבשר טחון שקניתי להכנת בורקס הבשר שלך…ואז התחרטתי בגלל הבצק ….והגעתי למתכון הנפלא הזה של הפאי…תקשיבי הוא מושלם בעלי שבעייתי באוכל והוא סיים את התבנית !!!!! מומלץ…אין עלייך את מדהימה!!!!

אנונימי

שלום
אם אני רוצה לעשות את הפשטידה בתבנית 26 וליותר אנשים,להכפיל את הכמות של הכל?

כ.ר

היי ניקי
בהנחה שארצה להכין בתבנית קוגלהוף , אם אשים את הבשר קודם הוא יהיה למעלה בסוף , האם זה משנה ? (כמו בתמונה שלך העליונה)
והאם המתכון מתאים לפסח?
תודה ושבוע טוב

חוה

ניקי תודה על המתכון
לאיזה גודל תבנית מתאימה הכמות? אינגליש קייק או מלבנית בגודל

מירית 1

ניקי שוב שלום,
האם אפשר להכין את זה בתבנית סיליקון לפאי? ואם כן, ניתן לשמור את הפשטידה בתבנית במקרר ליומיים?

שאילתא

בוקר אור ניקי.
זו שוב אני 🙂
האם ניתן להמיר קמח בקמח מלא לדעתך אם כן מה המינון בבקשה.
תודה ויום טופ

1 2 3 20