


קציצות בשר וכרובית אפויות
קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ? אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…
22 קציצות
זמן הכנה:
כשעה
הכנות:
1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.
2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.
3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.
23159 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”
היי ניקי ראשית תודה רבה על מתכונים מעולים אחד אחד! שנית רציתי לדעת האם אפשר במתכון הזה להשתמש רק בבקר טחון? מה הסיבה לערבוב בקר והודו? האם ייצא לי פחות טוב? תודה רב מחכה לתגובה שירלי
ערב טוב ניקי. אשמח לרעיון בבקשה לקציצות בקר מטוגנות . תודה רבה.