קציצות בשר וכרובית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ?  אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…

22 קציצות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ הודו טחון
כרובית קטנה במשקל 600 ג’
בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד הזהבה
ביצה
כוס פירורי לחם
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.

2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.

19480 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
מ

600 גר’ כרובית זה נטו?בלי עלים?

שרית

תודה 🙂

שרית

ניקי שלום,
תודה על המתכונים הנפלאים. הם מעשירים את התפריט המשפחתי מדי שבוע. אושר גדול!
שאלה לגבי פירורי הלחם – הם לציפוי או להכניסם (או חלק מהם) לתערובת הקציצות?
תודה רבה!
שרית

אורטל

וכמבון השאלה המתבקשת:
זה עובד טוב גם עם כרובית קפואה של סנפרוסט?
כשאת אומרת למעוך את הכרובית זה כמו לחתוך גס?

גורית

יש לך רעיון חליפי לכרובית ? תודה מראש

הילה

נראה מעולה אני חייבת לנסות!
עוף טחון יש בסופר או שצריך להכין לבד?

אביבית

1. אפשר להשתמש בבשר עוף טחון במקום בקר?
2. כוס פירורי הלחם הם בשביל הציפוי או התערובת?

1 2 3 7