קציצות בשר וכרובית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ?  אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…

22 קציצות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ הודו טחון
כרובית קטנה במשקל 600 ג’
בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד הזהבה
ביצה
כוס פירורי לחם
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.

2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.

18698 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליזי

הי ניקי,
לא יודעת למה יצא לי לא טעים. כאילו הקציצה לא מבושלת מספיק בפנים למרות שהיא היתה מספיק זמן בתנור. אולי שמתי יותר מדי כרובית? (היתה כרובית יחסית גדולה אבל לא שקלתי אותה) ואולי היא עשתה מרקם רך מדי וקצת חסר טעם?
עד כה המתכונים שלך הצלחות כבירות אצלי בבית, אשמח לשמוע איפה לדעתך טעיתי. תודה.

חגית

היי,

האם ניתן לטגן?

רונית

בס”ד
שלום ניקי
הכנתי לשבת את גלילות החצילים בבשר טחון
מעולה !!!!
יישר כח

שיר

היי ניקי!
ייצא טעים רק עם בשר טחון?
תודה

ממ

היי ניקי,
ניתן להקפיא את הקציצות?

שיר

האם ניתן להכין את הקציצות עם קמח מצה, במקום עם פירורי לחם?

עודד

נראה טעים האם ניתן לוותר על הציפוי ואם כן האם משהו משתנה במתכון?