


קציצות בשר וכרובית אפויות
קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ? אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…
22 קציצות
זמן הכנה:
כשעה
הכנות:
1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.
2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.
3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.
23384 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”
הי ניקי,
לא יודעת למה יצא לי לא טעים. כאילו הקציצה לא מבושלת מספיק בפנים למרות שהיא היתה מספיק זמן בתנור. אולי שמתי יותר מדי כרובית? (היתה כרובית יחסית גדולה אבל לא שקלתי אותה) ואולי היא עשתה מרקם רך מדי וקצת חסר טעם?
עד כה המתכונים שלך הצלחות כבירות אצלי בבית, אשמח לשמוע איפה לדעתך טעיתי. תודה.
היי,
האם ניתן לטגן?
בס”ד
שלום ניקי
הכנתי לשבת את גלילות החצילים בבשר טחון
מעולה !!!!
יישר כח
היי ניקי!
ייצא טעים רק עם בשר טחון?
תודה
היי ניקי,
ניתן להקפיא את הקציצות?
האם ניתן להכין את הקציצות עם קמח מצה, במקום עם פירורי לחם?
נראה טעים האם ניתן לוותר על הציפוי ואם כן האם משהו משתנה במתכון?