קציצות בשר וכרובית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ?  אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…

22 קציצות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ הודו טחון
כרובית קטנה במשקל 600 ג’
בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד הזהבה
ביצה
כוס פירורי לחם
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.

2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.

19361 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוית

היי ניקי המקסימה
האם זה בסדר להכין אותן מהיום למחר בערב?
האיכות לא תרד?
תודה על הכל

שירה ש

אפשר להחליף את הכרובית בברוקולי?

שירה ש

היי ניקי,
מה נראה לך, ייצא טוב עם חצי כמות עוף טחון וחצי הודו?
וגם, זה ייתחמם טוב על פלטה לשבת בצהריים?
תודה מראש!

גולי

אוהבת את המתכונים שלך. קלים להכנה בלי הכנות מרובות ומסבכות ומחדשים. המשיכי להפרות אותנו

דיקלה

היי ניקי הכנתי אתמול יצא פשוט מדהים!!! תודה תודה!

לילך

נכנסת כדי לכתוב לך ניקי שהמתכון הזה נפלא. עשיתי משחק ניחושים עם הילדים מה המרכיב הסודי בקציצות והם כמובן לא הצליחו לנחש… מרגע שאמרתי להם הם כל הזמן מבקשים שאכין שוב. אכן הצלחה! תודה רבה

ריבי

בלי הציפוי כמובן….