קציצות בשר וכרובית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ?  אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…

22 קציצות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ הודו טחון
כרובית קטנה במשקל 600 ג’
בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד הזהבה
ביצה
כוס פירורי לחם
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.

2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.

17965 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליה מגן

ניקי אני מחפשת לביבות / קציצות כרובית אפויות
(ומצאתי רק עם בשר)
אני צריכה לארוחה חלבית,
95% מהאוכל שאני מכינה זה המתכונים שלך
זה מה שנקרא כל מתכון מנצח!!!!!!!
חג חנוכה שמח!!!

תמר כהן

ניקי תודה יצא ממש מעולה. עשיתי רק עם בשר טחון והוספתי כמון ובהרט. הכרובית עושה את זה רך ומוסיפה ממש

שירי

שלום ניקי קודם כל, תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים. יש לי ילד קטן בבית שלא אוכל כלום מבושל חוץ מהמרקים שלך, אז גם בקיץ אנחנו יום יום עם מרק, ובזכותך אני יכולה גם לגוון לו ולאח שלו שגם הוא לא אכלן גדול (אני שקטה: הם אוכלים מנה של ירקות וקטניות כמעט כל יום). ואותי ואת בעלי כשיש לי כוח אני מצ’פרת במאכלים האחרים…. אבל בכל זאת המצב עם הילד די מתסכל… חשבתי לנסות את קציצות הכרובית אבל אני מחפשת מתכון צמחוני (מכירה את הלביבות האחרות, זה לא ילך. אני צריכה את ציפוי פירורי הלחם…). אפשר לעשות בלי הבשר? מה… קרא עוד »

יעל

אפשר עם בשר טחון עוף?

tal

אליפות!!
יצא מעולה
חסר לי קצת מלח

אורטל

היי ניקי…אני רוצה לנסות את הקציצות האלו …האם אפשר להחליף את הבשר הודו אדום בחזה טחון ולערבב בעצם עם הבקר הטחון?

רוית

למה איני רואה את השאלה שלי??
ניקי יקרה האם זה בסדר להכין אותן מהיום למחר בערב?
תודה 🙂