


קציצות בשר וכרובית אפויות
קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ? אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…
22 קציצות
זמן הכנה:
כשעה
הכנות:
1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.
2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.
3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.
24128 צפיות 10 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”
האם ניתן להחליף את הפרורי לחם לפרורי מצה?
היי.. אפשר להכין את הקציצות האלה עם הרוטב שלך ממתכון אחר, על הגז?
היי ניקי.. נגמרו לי הביצים.. עד כמה זה קריטי?? 🙁
היי ניקי, אני רוצה לנסות להכין מחר. רציתי לשאול האם ניתן לוותר על הקינמון (הטעם שלו מאוד מורגש?).
היי ניקי, עוד מתכון מנצח!!
חיפשתי מה לעשות עם כרובית ובשר טחון שהיה לי בבית ויצא ממש טעים, נטרף על ידי כולם.
מאחר ומיהרתי, כמה טיגנטי לזרז תהליכים לארוחת הצהרים וגם יצא ממש טעים.
תודה
שלום ניקי,
האם ניתן לאפות את התערובת כפשטידה במקום כקציצות?
תודה.
מתכון מעולה! אני ״הוזלתי״ את הערך הקלורי בכך ששמתי רק 4 כפות פירורי לחם וסחטתי היטב את הכרובית כדי שהתערובת תהייה נוחה לעבודה .