קציצות בשר וכרובית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ?  אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…

22 קציצות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ הודו טחון
כרובית קטנה במשקל 600 ג’
בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד הזהבה
ביצה
כוס פירורי לחם
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.

2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.

25008 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום”

114
תגובות

  הרשם  
עדכן
ספיר

ניקי חזרתי לעדכן שהכנתי את זה אתמול וזה פשוט מעדןןן כול כך טעים רל בפנים נהננו מכול ביס הבת שלי בככלל התענגה על זה, לא הפסיקה לבקש עוד קציצה וכמה שזה טעים 🙂
תודה רבה לך דרך אגב הכנתי את זה בסוף עם פירה וטיגנתי בצל ופטריות והגשתי מעל זה תודה רבה לך על העזרה ובכלל שאת ככה נותנת מענה מהר אין עלייך ! מתכון מומלץ ביותר 🙂

ספיר

היי ניקי אשמח בבקשה לרעיונות לתוספות שילכו עם זה רוצה להכין עוד מעט ולא כול כך יודעת עם איזה תוספות להכין עם זה אשמח לרעיונות תודה רבה

שירלי ענבי

היי ניקי ראשית תודה רבה על מתכונים מעולים אחד אחד! שנית רציתי לדעת האם אפשר במתכון הזה להשתמש רק בבקר טחון? מה הסיבה לערבוב בקר והודו? האם ייצא לי פחות טוב? תודה רב מחכה לתגובה שירלי

אסי

ערב טוב ניקי. אשמח לרעיון בבקשה לקציצות בקר מטוגנות . תודה רבה.

1 5 6 7