קציצות פראסה עם בשר
קציצות פראסה עם בשר , יכול להיות חג פסח בלי קציצות פראסה ? לא אין סיכוי. קיבלתי כמה בקשות לקציצות האלה הן באמת קלות וזאת מנה קלילה לשולחן.
25 קציצות
מרכיבים:
קילו כרישה
200 ג' חזה עוף טחון
300 ג' בשר בקר טחון
בצל בינוני
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח מצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקצוץ את הכרישה (חלק לבן) להרתיח מים עם כפית שטוחה מלח להוסיף את הכרישה ולבשל כ 15 דקות לסנן ולסחוט היטב, לשמור בצד כשלוש שעות מידי פעם לסחוט ולהוציא את הנוזלים.
2. לבשל את תפוח האדמה עד שהוא רך ולמעוך
3. לקצוץ את הבצל ולטגן יחד עם השמן על אש נמוכה עד שמזהיב.
4. לערבב את כל המצרכים להכין קציצות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.
אפייה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לחמם מראש תנור ל 180 מעלות ולאפות צד ראשון כ 20 – 25 דקות צד שני כ 10 דקות. להגיש עם פלחי לימון.