יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה

קציצות פראסה עם בשר

23 מרץ 2013
(Visited 24,771 times, 1 visits today)
קציצות פראסה עם בשר

קציצות פראסה עם בשר

קציצות פראסה עם בשר , יכול להיות חג פסח בלי קציצות פראסה ? לא אין סיכוי. קיבלתי כמה בקשות לקציצות האלה הן באמת קלות וזאת מנה קלילה לשולחן.

25 קציצות

מרכיבים:

קילו כרישה
200 ג' חזה עוף טחון
300 ג' בשר בקר טחון
בצל בינוני
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח מצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הכרישה (חלק לבן) להרתיח מים עם כפית שטוחה מלח להוסיף את הכרישה ולבשל כ 15 דקות לסנן ולסחוט היטב, לשמור בצד כשלוש שעות מידי פעם לסחוט ולהוציא את הנוזלים.

2. לבשל את תפוח האדמה עד שהוא רך ולמעוך

3. לקצוץ את הבצל ולטגן יחד עם השמן על אש נמוכה עד שמזהיב.

4. לערבב את כל המצרכים להכין קציצות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

אפייה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לחמם מראש תנור ל 180 מעלות ולאפות צד ראשון כ 20 – 25 דקות צד שני כ 10 דקות. להגיש עם פלחי לימון.

קציצות פראסה עם בשר קציצות פראסה עם בשר

קציצות פראסה עם בשר קציצות פראסה עם בשר

הרשם
עדכן
44 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן