קציצות פראסה עם בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות פראסה עם בשר

קציצות פראסה עם בשר

קציצות פראסה עם בשר , יכול להיות חג פסח בלי קציצות פראסה ? לא אין סיכוי. קיבלתי כמה בקשות לקציצות האלה הן באמת קלות וזאת מנה קלילה לשולחן.

25 קציצות

מרכיבים:

קילו כרישה
200 ג’ חזה עוף טחון
300 ג’ בשר בקר טחון
בצל בינוני
3 כפות שמן
תפוח אדמה בינוני
חצי כוס קמח מצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לקצוץ את הכרישה (חלק לבן) להרתיח מים עם כפית שטוחה מלח להוסיף את הכרישה ולבשל כ 15 דקות לסנן ולסחוט היטב, לשמור בצד כשלוש שעות מידי פעם לסחוט ולהוציא את הנוזלים.

2. לבשל את תפוח האדמה עד שהוא רך ולמעוך

3. לקצוץ את הבצל ולטגן יחד עם השמן על אש נמוכה עד שמזהיב.

4. לערבב את כל המצרכים להכין קציצות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

אפייה:
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לחמם מראש תנור ל 180 מעלות ולאפות צד ראשון כ 20 – 25 דקות צד שני כ 10 דקות. להגיש עם פלחי לימון.

10408 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות פראסה עם בשר קציצות פראסה עם בשר

קציצות פראסה עם בשר קציצות פראסה עם בשר


34
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

היי ניקי תודה רבה
אפשר להוסיף ירק כגון פטרוזיליה וכוסברה?

בת שבע

טעים טעים , הכנתי כתוספת לערב החג רק מעוף .
הרוב נאכל בשעת ההכנה..

מיכל

ניקי יקרה, מאד אוהבת את האתר שלך, רציתי לשאול: מעולם לא אפיתי קציצות פרסה, האם ההבדל הוא מהותי? פשוט השנה בא לי לאפות ..
ואם אני מכינה היום לליל הסדר… האם להקפיא עד שישי, או לשמור במקרר?
בהזדמנות חגיגית זאת, רוצה לאחל לך פסח שמח, ושתמשיכינלעשות חייל במטבח 🙂

מירי

האם אפשר להכין באינגליש-קייק