פאי בשר ובטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי בשר ובטטה

פאי בשר ובטטה

תמיד יש לי בשר טחון במקפיא, הוא נפלא לקציצות אפויות, בולונז, ואפילו ממולאים, אני חושבת שהכנתי איתו כמעט כל דבר אפשרי אז מה נשאר ?  פאי בשר נראה טוב מאוד משביע בתוספת סלט למשל.

מרכיבים:

בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
5 – 6 פטריות שמפיניון חתוכות קטן
בטטה בינונית רכה / תפוח אדמה
בצל
2 ביצים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף קטשופ
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה


הכנות:

1.להניח בצק עלים בתבנית משומנת, להדק לחתוך שאריות להכניס בינתיים למקרר.

2.לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הפטריות ולטגן דקה שתיים להוסיף את הבשר לטגן ולתבל. להוריד מהאש.

3. למעוך את הבטטה ולערבב עם הבשר להוסיף את הביצים לערבב במהירות.

4. לשטח את הבשר על הבצק באופן שווה לסגור עם בצק, להבריש בביצה ולפזר שומשום.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

6043 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853147

גולשים מכינים וממליצים:

יפית: “הכנתי את המתכון הזה כבר 3 פעמים והמחמאות היו בשמיים.
אני עוצרת לכתוב לך תודה רבה, לא רק על המתכון הזה, אלא על כולם. אני מבשלת ואופה רק מתכונים שלך ותמיד הכל יוצא מוצלח וטעים. תודה רבה לך יקרה על שגרמת לי להתאהב במטבח… ועל הדרך, גם בך!!!”


76
תגובות

  הרשם  
עדכן
רות

שלום, ניקי.
לא הכנתי את המתכון הזה זמן רב,
אבל אני זוכרת אותו לטובה 🙂
תזכירי לי, בבקשה, כמה כמות אני צריכה מבצק העלים שקונים בסופר?

ורד

ניקי שלום, רציתי לשאול- בצק פילאס מתאים? באיזו תבנית להכין?
תודה רבה

קארין בן דיין

בוקר טוב ניקי
הכנתי את המתכון הזה מספר פעמים והטעמים מעולים והתגובות תמיד טובות.הבעיה היחידה שלי היא שהבצק התחתון אף פעם לא מוכן לי עד הסוף.איך אני יכולה לתקן זאת?

Ruth

הי, אני רוצה להוסיף רוטב מעל, איזה מתאים?

1 3 4 5