יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים עם בצק עלים מתכוני בשר טחון

פאי בשר ובטטה

19 יוני 2013
(Visited 4,906 times, 1 visits today)
פאי בשר ובטטה

פאי בשר ובטטה

תמיד יש לי בשר טחון במקפיא, הוא נפלא לקציצות אפויות, בולונז, ואפילו ממולאים, אני חושבת שהכנתי איתו כמעט כל דבר אפשרי אז מה נשאר ?  פאי בשר נראה טוב מאוד משביע בתוספת סלט למשל.

מרכיבים:

בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
5 – 6 פטריות שמפיניון חתוכות קטן
בטטה בינונית רכה / תפוח אדמה
בצל
2 ביצים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף קטשופ
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • מאפי תרד וגבינות אישיים

    כמה שאני אוהבת חלבי, מבחינתי לעשות מאפה גבינות זה אחד הדברים שהכי כיף לי להכין במטבח. בשבועות אני לא מפסיקה לחייך 🙂
    תנו לי להשתגע עם גבינות טובות, טעמים חזקים, גבינות נמסות שמשדרגות את המאפה בטעמים הנפלאים שלהן.
    הפעם הלכתי על גבינת עמק מגורדת וקשקבל אני יכולה לספר לכם בסוד שלא הפסקתי לנשנש, הוספתי תרד לגבינות והשילוב בין הגבינות לתרד יצא נפלא.
    מחפשים מתכון מנצח לאירוח ? תכינו את המאפים הקטנים האלה.
    טעים חבל על הזמן.

    16 יחידות

  • זיווה – מאפה גבינות מהיר

    כמה שאני אוהבת מתכונים כאלה קלים, לפעמים אני חושבת לעצמי איך משאריות שיש בבית קצת גבינות שיש לי במקרר יוצא מאפה כזה טעים.
    הפשטות הזאת קונה אותי כל פעם מחדש. אני רוצה לומר לכם שהמתכון הזה החזיר אותי לילדות היינו אוכלים את המאפה במסעדות, הגישו אותו עם עגבניות מגורדות, ביצים קשות וחמוצים.
    פשוט פשוט וזה אחד הדברים שאי אפשר לעמוד בפניהם. עברו כמה שנים מאז ועכשיו אני מכינה את זה בבית זה יוצא ממש כמו בורקסים של גבינה.
    תפרגנו למשפחה ובדרך תלקקו ת’אצבעות.

הכנות:

1.להניח בצק עלים בתבנית משומנת, להדק לחתוך שאריות להכניס בינתיים למקרר.

2.לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הפטריות ולטגן דקה שתיים להוסיף את הבשר לטגן ולתבל. להוריד מהאש.

3. למעוך את הבטטה ולערבב עם הבשר להוסיף את הביצים לערבב במהירות.

4. לשטח את הבשר על הבצק באופן שווה לסגור עם בצק, להבריש בביצה ולפזר שומשום.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

SN853147

גולשים מכינים וממליצים:

יפית: “הכנתי את המתכון הזה כבר 3 פעמים והמחמאות היו בשמיים.
אני עוצרת לכתוב לך תודה רבה, לא רק על המתכון הזה, אלא על כולם. אני מבשלת ואופה רק מתכונים שלך ותמיד הכל יוצא מוצלח וטעים. תודה רבה לך יקרה על שגרמת לי להתאהב במטבח… ועל הדרך, גם בך!!!”

הרשם
עדכן
101 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
המתכונים שלך מעולים ואני מבשלת איתם רבות וקוצרת מחמאות.
בעלי מקולקל ולא אוהב פטריות. במה ניתן להחליף?

היי ניקי!
מחפשת איזה תבנית מתאימה .. יש לי פיירקס 30/22 או חדפ ה לארג’ הרגילות של 32/26 מה עדיף?

היי מקסימה, אפשר להכין עם בצק פריך מלוח?

היי ניקי הכנתי עכשיו את הפאי, שמתי בתבנית של 30 סמזה נראה לי תבנית גדולה מידי? זה נורא?

ניקי עוד שאלהיש לי בצק פילאס וגם בצק עלים עם מה עדיף לעשות את הפאי? תודה!

שלום ניקי, כשאני שמה את הבצק בתבנית את השאריות אני חותכת ומוציאה, אז עם מה לסגור את הבשר בתוך הבצק? עם השאריות שהוצאתי?

ניקי היקרה.
יצא אחד הטעימים..
בעלי והילד אהבו מאד.
תודה רבה שאת גורמת לי לאווירה מיוחדת בבית.❤