פאי בשר ובטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי בשר ובטטה

פאי בשר ובטטה

תמיד יש לי בשר טחון במקפיא, הוא נפלא לקציצות אפויות, בולונז, ואפילו ממולאים, אני חושבת שהכנתי איתו כמעט כל דבר אפשרי אז מה נשאר ?  פאי בשר נראה טוב מאוד משביע בתוספת סלט למשל.

מרכיבים:

בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
5 – 6 פטריות שמפיניון חתוכות קטן
בטטה בינונית רכה / תפוח אדמה
בצל
2 ביצים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף קטשופ
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה

הכנות:

1.להניח בצק עלים בתבנית משומנת, להדק לחתוך שאריות להכניס בינתיים למקרר.

2.לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הפטריות ולטגן דקה שתיים להוסיף את הבשר לטגן ולתבל. להוריד מהאש.

3. למעוך את הבטטה ולערבב עם הבשר להוסיף את הביצים לערבב במהירות.

4. לשטח את הבשר על הבצק באופן שווה לסגור עם בצק, להבריש בביצה ולפזר שומשום.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

18243 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853147

גולשים מכינים וממליצים:

יפית: “הכנתי את המתכון הזה כבר 3 פעמים והמחמאות היו בשמיים.
אני עוצרת לכתוב לך תודה רבה, לא רק על המתכון הזה, אלא על כולם. אני מבשלת ואופה רק מתכונים שלך ותמיד הכל יוצא מוצלח וטעים. תודה רבה לך יקרה על שגרמת לי להתאהב במטבח… ועל הדרך, גם בך!!!”

95
תגובות

  הרשם  
עדכן
לינוי

היי מקסימה, אפשר להכין עם בצק פריך מלוח?

ויקי

היי ניקי הכנתי עכשיו את הפאי, שמתי בתבנית של 30 סמזה נראה לי תבנית גדולה מידי? זה נורא?

ויקי

ניקי עוד שאלהיש לי בצק פילאס וגם בצק עלים עם מה עדיף לעשות את הפאי? תודה!

ויקי

שלום ניקי, כשאני שמה את הבצק בתבנית את השאריות אני חותכת ומוציאה, אז עם מה לסגור את הבשר בתוך הבצק? עם השאריות שהוצאתי?

שירה פ

ניקי היקרה.
יצא אחד הטעימים..
בעלי והילד אהבו מאד.
תודה רבה שאת גורמת לי לאווירה מיוחדת בבית.❤

1 4 5 6