לבבות ארטישוק ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר

לבבות ארטישוק ממולאים בשר

אני מוסיפה עוד ממולאים לרשימת הממולאים הגדלה של האתר והפעם לבבות ארטישוק מוצר נפלא מאוד קל למלות ואם תכינו לפי המתכון יצא תבשיל מעולה! עם הרבה רוטב טוב איזה כיף למי שיכין 🙂

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
250 ג’ בשר בקר טחון
בטטה קטנה מאוד
בצל קטן קצוץ
חלמון
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית קמח
2 – 3 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה מאוד ולמעוך, לטגן את הבצל עד שמזהיב לערבב את כל המצרכים.

2. לחלוט את הלבבות כ 8 דקות במים רותחים ולקרר להבריש כל לב בחלק הפנימי עם החלבון.

3. למלא את הלבבות לעשות גבעונת קטנה לקרר כ30 דקות.

4. הכנת הרוטב:
במחבת חמה עם כמה כפות שמן ללטגן את הבצל והשום להוסיף את הרסק והתבלינים לערבב חצי כוס מים וקמח ולהוסיף יחד עם שאר המים ולבשל כמה דקות.

5. במחבת נפרדת לטגן את הלבבות הממולאים כדקה מכל צד. להעביר לרוטב שיכסה עד 3/4 גובה להנמיך לאש בינונית לכסות חלקית ולבשל כ 30 דקות לבדוק שהלבבות רכים.

22756 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשר

גולשים מכינים וממליצים:

תמי : “עשיתי לשבת, יצא פשוט מושלם, מנה של אולם, כל הכבוד על המתכון המושלם”

188
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

היי ניקי
הכנתי את המתכון פעמיים… יצא טעים בטירוף אבל חלק מתחתיות הארטישוק, במיוחד הגדולים (השתמשתי בקפוא) היו קשות מדי. מה לעשות פעם הבאה כדי לרכך? תודה רבה וחתימה טובה. את אלופה!

לירון

היי ניקי בי.. לגביי הבטטה לא הבנתי מתי להוסיף אותה..צריכה להכניס אותה לרוטב אחרי זה??

טובית

היי ניקי
למה צריך קמח ברוטב? האם ניתן לוותר עליו?
תודה מראש

1 10 11 12