לבבות ארטישוק ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר

לבבות ארטישוק ממולאים בשר

אני מוסיפה עוד ממולאים לרשימת הממולאים הגדלה של האתר והפעם לבבות ארטישוק מוצר נפלא מאוד קל למלות ואם תכינו לפי המתכון יצא תבשיל מעולה! עם הרבה רוטב טוב איזה כיף למי שיכין 🙂

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
250 ג’ בשר בקר טחון
בטטה קטנה מאוד
בצל קטן קצוץ
חלמון
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית קמח
2 – 3 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה מאוד ולמעוך, לטגן את הבצל עד שמזהיב לערבב את כל המצרכים.

2. לחלוט את הלבבות כ 8 דקות במים רותחים ולקרר להבריש כל לב בחלק הפנימי עם החלבון.

3. למלא את הלבבות לעשות גבעונת קטנה לקרר כ30 דקות.

4. הכנת הרוטב:
במחבת חמה עם כמה כפות שמן ללטגן את הבצל והשום להוסיף את הרסק והתבלינים לערבב חצי כוס מים וקמח ולהוסיף יחד עם שאר המים ולבשל כמה דקות.

5. במחבת נפרדת לטגן את הלבבות הממולאים כדקה מכל צד. להעביר לרוטב שיכסה עד 3/4 גובה להנמיך לאש בינונית לכסות חלקית ולבשל כ 30 דקות לבדוק שהלבבות רכים.

46995 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשר

גולשים מכינים וממליצים:

תמי : “עשיתי לשבת, יצא פשוט מושלם, מנה של אולם, כל הכבוד על המתכון המושלם”

230
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילי

ניקי שלום
אני רוצה להוסיף גם קציצות לרוטב, האם פשוט להכפיל הכל פי שתיים?

מתן

יש צורך לטגן את הבשר הטחון בשלב הראשון או שרק מערבבים עם הבצל המטוגן?

אושרת

ראיתי שאת לא ממליצה לעשות את המתכון הזה עם הודו טחון.
ובכ”ז מה את ממליצה לעשות עם הודו טחון… קניתי כבר

שרית

האם אפשר לעשות עם תחתיות ארטישוק קפואות?

רונית קמחי

היי ניקי האלופה!
כששמים ברוטב, הבשר למעלה או למטה?

נינה

הי ניקי
אפשר את הרוטב בלי הקמח?

ורד

אפשר בלי הבטטה?
לשים משהו אחר במקום?

1 12 13 14