לבבות ארטישוק ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר

לבבות ארטישוק ממולאים בשר

אני מוסיפה עוד ממולאים לרשימת הממולאים הגדלה של האתר והפעם לבבות ארטישוק מוצר נפלא מאוד קל למלות ואם תכינו לפי המתכון יצא תבשיל מעולה! עם הרבה רוטב טוב איזה כיף למי שיכין 🙂

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
250 ג’ בשר בקר טחון
בטטה קטנה מאוד
בצל קטן קצוץ
חלמון
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית קמח
2 – 3 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה מאוד ולמעוך, לטגן את הבצל עד שמזהיב לערבב את כל המצרכים.

2. לחלוט את הלבבות כ 8 דקות במים רותחים ולקרר להבריש כל לב בחלק הפנימי עם החלבון.

3. למלא את הלבבות לעשות גבעונת קטנה לקרר כ30 דקות.

4. הכנת הרוטב:
במחבת חמה עם כמה כפות שמן ללטגן את הבצל והשום להוסיף את הרסק והתבלינים לערבב חצי כוס מים וקמח ולהוסיף יחד עם שאר המים ולבשל כמה דקות.

5. במחבת נפרדת לטגן את הלבבות הממולאים כדקה מכל צד. להעביר לרוטב שיכסה עד 3/4 גובה להנמיך לאש בינונית לכסות חלקית ולבשל כ 30 דקות לבדוק שהלבבות רכים.

47975 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשר

גולשים מכינים וממליצים:

תמי : “עשיתי לשבת, יצא פשוט מושלם, מנה של אולם, כל הכבוד על המתכון המושלם”

233
תגובות

  הרשם  
עדכן
yot

ניקי, במה אפשר להחליף את הבטטה? רוצה להכין, זה נראה מתכון מעולה אבל חסרה לי בטטה. יש פתרון?

דיקלה

ניקי הכנתי יצא טעים מאוד תודה רבה

אלי שביט

“…. קל למלות…..” – אינני מכיר בעברית את המילה מילה “למלות”. אני מניח שהכוונה היא “… קל למלא …”

ליז

רציתי לדעת האם הבנתי נכון האם את החלמון מערבבים עם הבשר ושאר התבלינים ומבשלים ואם כן כמה זמן?

למה הכוונה חולטים פשוט לשים במיים חמים?

שרה

ניקי היקרה האם תחתיות קפואות ייהיו מתאימות למתכון

מירי

נשמע טוב ניקי!

מתוך סקרנות ניקי, את ילידת הארץ? מה המוצא שלך?

דיקלה

חיכיתי למתכון הזה!!!!! ינוסה בקרוב מאוד

1 2 3 15