לבבות ארטישוק ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר

לבבות ארטישוק ממולאים בשר

אני מוסיפה עוד ממולאים לרשימת הממולאים הגדלה של האתר והפעם לבבות ארטישוק מוצר נפלא מאוד קל למלות ואם תכינו לפי המתכון יצא תבשיל מעולה! עם הרבה רוטב טוב איזה כיף למי שיכין 🙂

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
250 ג’ בשר בקר טחון
בטטה קטנה מאוד
בצל קטן קצוץ
חלמון
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית קמח
2 – 3 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה מאוד ולמעוך, לטגן את הבצל עד שמזהיב לערבב את כל המצרכים.

2. לחלוט את הלבבות כ 8 דקות במים רותחים ולקרר להבריש כל לב בחלק הפנימי עם החלבון.

3. למלא את הלבבות לעשות גבעונת קטנה לקרר כ30 דקות.

4. הכנת הרוטב:
במחבת חמה עם כמה כפות שמן ללטגן את הבצל והשום להוסיף את הרסק והתבלינים לערבב חצי כוס מים וקמח ולהוסיף יחד עם שאר המים ולבשל כמה דקות.

5. במחבת נפרדת לטגן את הלבבות הממולאים כדקה מכל צד. להעביר לרוטב שיכסה עד 3/4 גובה להנמיך לאש בינונית לכסות חלקית ולבשל כ 30 דקות לבדוק שהלבבות רכים.

49634 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשר

גולשים מכינים וממליצים:

תמי : “עשיתי לשבת, יצא פשוט מושלם, מנה של אולם, כל הכבוד על המתכון המושלם”

241
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

ניקי שלום, האם אחרי שממלאים את הארטישוק בבשר מקררים במקרר או בחוץ?

תודה על תשובותייך המהירות

רונית

בוקר טוב ניקי, האם מתאים להוסיף למתכון הספיציפי הזה אפונה?
ראיתי שיש מתכון אחר עם אפונה אבל עם עוף ולי יש בשר בקר טחון

שנה טובה

עדי

היי ניקי, תודה על המתכונים !
אם נשאר לי כמות מהבשר אפשר להכין מזה קציצות עם שעועית ?

ורד

אני לא רואה שלסנפרוסט יש לבבות ארטישוק. האם הכוונה לתחתיות ארטישוק? בכמות כפולה של ארטישוקים צריך להכפיל גם את הרוטב?

רינה מ.

שבוע טוב ניקי
הכנתי לשבת את המתכון הנפלא.
פשוט תענוג לראות את המנה על הצלחת ועוד יותר לחסל אותה!!
יצא מעולה נימוח וטעמים נפלאים.
תודה על כל מתכון שלך.
המשפחה מתענגת תמיד.

אהובה דוידוביץ

טעים מאוד ותודה,רק עשיתי בלי רסק עגבניות ונמנעתי מחלמון אז הבשר השתחרר מהארטישוק.

1 13 14 15