קנלוני ממולא בשר ותרד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קנלוני ממולא בשר ותרד

קנלוני ממולא בשר ותרד

מה עושים עם בשר טחון ? קציצות, אולי בולונז ? לפעמים מרוב שיש כל כך הרבה מתכונים אני הולכת לאיבוד, יש לי בשר טחון ואין לי מושג מה לעשות איתו.
עד שאני נזכרת שיש לי קנלוני. אני חייבת לומר שבשר טחון ופסטה זה שילוב נהדר!  הקנלוני ממולא בשר מכוסה ברוטב עגבניות, זאת מנה שמחסלים!

18 יחידות

מרכיבים:

קנלוני
200 ג’ בשר הודו
200 ג’ בשר בקר
בטטה קטנה מגורדת
300 ג’ תרד
קורט קינמון
בצל קצוץ
קורט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
4 עגבניות
בצל בינוני
כף רסק
כף דבש
סוכר (במידה וצריך)
2 כוסות מים
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ 10 דקות במים רותחים לסנן לסחוט ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו, להוסיף את הבטטה לטגן ככמה דקות עד שרוב הנוזלים נעלמים לתבל ולהוריד מהאש, להוסיף את התרד ולצנן.

3. לחלוט את העגבניות ולקלף, לטגן את הבצל להוסיף את השום לחתוך את העגבניות ולהוסיף רסק, דבש תבלינים ומים להנמיך את האש ולבשל כ 15 דקות מידי פעם לערבב.

4. להעביר את המילוי לשקית זילוף למלא את הקנלוני.
לשים 2 – 3 כפות מהרוטב בתבנית מעל לסדר את הקנלוני צמודים אחד לשני מעל לצקת את הרוטב שיכסה הכל.

5. לכסות עם נייר כסף 45 דקות חום בינוני 180 מעלות.

36124 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN856747

SN856753-001

SN856819-001

SN856822-001

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : “ניסיתי בשבת פעם ראשונה.. פשוט מצוין! גם בת השנתיים התלקקה ;)”

167
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליז

במילה אחת פצצה!
בשתי מילים מתכון מנצח !
תודה.

יעלי

היי ניקי המופלאה. אני רוצה להכין אצ המנה הזאת לערב שבת. האם אני יכולה להכינה כבר מהיום? או שכדאי מחר? מאילוצים של זמן מחר…

ליאורהתודה ליאורה

יצא מעולה! תודה

מירי

הי ניקי,

קודם כל תודה.. אני לא יודעת איך בישלתי לפני האתר שלך.

דבר שני רציתי לשאול אני רוצה להכין את הקנולוני ולהקפיא. האם אפשרי לדעתך להכין , לאפות ואז כשמפשירים להוסיף רוטב ולחמם? או איך את היית מקפיאה את זה?

adi

היי ניקי,
אף פעם לא הכנתי שום דבר עם תרד… קונים אותו טרי? משתמשים רק בעלים או בהכל?
תודה מראש 🙂

אושרת

היי ניקי
רציתי לשאול אני יכולה להחליף את ההודו טחון בעוף טחון?
שבוע טוב ולילה קסום
אושרת

פנינה

היי ניקי,
אחרי הצלחה מסחררת של המתכון בשבוע שעבר (מינוס תרד ועגבנייה חתוכה, ללא חליטה) אני מעוניינת קצת לגוון. רציתי לשלב עם הבשר הטחון המטוגן, הבטטה והבצל גם פטריות (טריות). אני יודעת שהן מוציאות הרבה מים… זה לא ירכך מידי את הקנלוני. לסנן מים? מה את ממליצה?
תודה!