יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים מתכוני בשר טחון

לחמניות ממולאות בשר טחון

15 אוקטובר 2013
(Visited 51,600 times, 6 visits today)
לחמניות ממולאות בשר טחון

לחמניות ממולאות בשר טחון

אני אתחיל מהסוף, אני מניחה באמצע השולחן קערה עם לחמניות שנראות תמימות למראה, לחמניות ולא יותר, ואז מישהו חותך את הלחמניה ומתגלית ההפתעה! היא מלאה בשר טעים ואז כל אחד מזדרז לקחת עוד אחת לפני שהכל יגמר. דרך טובה לתת לילדים בשר, הבשר נכנס בדלת האחורית בהפתעה והם אוכלים את הלחמניות בכיף.

15 לחמניות

מרכיבים:

בצק:
300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר
3/4 כפית מלח
חלמון
1/4 כוס שמן
140 מ"ל מים פושרים

מילוי:
בצל קטן קצוץ ומטוגן
200 ג' בשר בקר טחון
200 ג' בשר הודו טחון
כפית פפריקה
תפוח אדמה קטן מגורד
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק,להתפיח מכוסה במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. לערבב את מצרכי המילוי ליצור קציצות בגודל כדור פינג פונג לשטח ולטגן משני הצדדים עד שמוכן, לקרר

3. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 7 – 8 ס"מ במרכז כל עיגול להניח קציצה ולסגור.

4. להתפיח כ 20 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות ב 180 מעלות (לחמם מראש) כ 20 דקות.

לחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

אופירה : "אני בדרך כלל לא משתמשת בביטוי הזה אבל הלחמניות האלה מאלצות אותי..ניקי, הילדים והמבוגרים פשוט עפו על זה!!!! כל כך התלהבו, יצא מהמםם וטעים שלא יכלו להפסיק לאכול. איזה מזל שהכפלתי כמויות!!"

בטי : "אני חייבת לציין שזה אחד המתכונים הראשונים שעשיתי אצלך לפני כ3 שנים…וזה ממש טעים…לא הפסקתי לאכול את זה…מאוד מומלץ"

יהודית : "עשיתי בדיוק כמו שאמרת ויצא מדהים!"

הרשם
עדכן
482 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, יש אפשרות להקפיא את הלחמניות לפני האפייה?

ערב טוב ניקי

קרצתי עיגולים והתפחתי כ 20 דקות. מה הסיבה שהלחמניות תפחו לי ממש. יצאו גדולות מאוד
מה הסיבה?

היי ניקי יקרה, מה שלומך?
יש אפשרות לשים פטריות קצוצות במקום התפו"א מגורד?

היי ניקי,
אפשרי לוותר על תפו"א?

ניקי יקרה הבצק יצא לי קצת דביק ושקלתי את החומרים מה לעשות?

תודה על המתכונים המדהימים שלך !הבצק יצא לי מאוד דביק זה בסדר?

משגע ומדהים! מכינה כל הזמן בכל מיני מילויים. האם ניתן להכין את הלחמניות מקמח כוסמין? רוצה למלא בטונה ותירס. תודה על האתר ועל מתכונים מדהימים