יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלות ולחמניות מאפים מתכוני בשר טחון

לחמניות ממולאות בשר טחון

15 אוקטובר 2013
(Visited 48,972 times, 3 visits today)
לחמניות ממולאות בשר טחון

לחמניות ממולאות בשר טחון

אני אתחיל מהסוף, אני מניחה באמצע השולחן קערה עם לחמניות שנראות תמימות למראה, לחמניות ולא יותר, ואז מישהו חותך את הלחמניה ומתגלית ההפתעה! היא מלאה בשר טעים ואז כל אחד מזדרז לקחת עוד אחת לפני שהכל יגמר. דרך טובה לתת לילדים בשר, הבשר נכנס בדלת האחורית בהפתעה והם אוכלים את הלחמניות בכיף.

15 לחמניות

מרכיבים:

בצק:
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר
3/4 כפית מלח
חלמון
1/4 כוס שמן
140 מ”ל מים פושרים

מילוי:
בצל קטן קצוץ ומטוגן
200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר הודו טחון
כפית פפריקה
תפוח אדמה קטן מגורד
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק,להתפיח מכוסה במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. לערבב את מצרכי המילוי ליצור קציצות בגודל כדור פינג פונג לשטח ולטגן משני הצדדים עד שמוכן, לקרר

3. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 7 – 8 ס”מ במרכז כל עיגול להניח קציצה ולסגור.

4. להתפיח כ 20 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות ב 180 מעלות (לחמם מראש) כ 20 דקות.

לחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

אופירה : “אני בדרך כלל לא משתמשת בביטוי הזה אבל הלחמניות האלה מאלצות אותי..ניקי, הילדים והמבוגרים פשוט עפו על זה!!!! כל כך התלהבו, יצא מהמםם וטעים שלא יכלו להפסיק לאכול. איזה מזל שהכפלתי כמויות!!”

בטי : “אני חייבת לציין שזה אחד המתכונים הראשונים שעשיתי אצלך לפני כ3 שנים…וזה ממש טעים…לא הפסקתי לאכול את זה…מאוד מומלץ”

יהודית : “עשיתי בדיוק כמו שאמרת ויצא מדהים!”

הרשם
עדכן
480 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ערב טוב ניקי

קרצתי עיגולים והתפחתי כ 20 דקות. מה הסיבה שהלחמניות תפחו לי ממש. יצאו גדולות מאוד
מה הסיבה?

היי ניקי יקרה, מה שלומך?
יש אפשרות לשים פטריות קצוצות במקום התפו”א מגורד?

היי ניקי,
אפשרי לוותר על תפו”א?

ניקי יקרה הבצק יצא לי קצת דביק ושקלתי את החומרים מה לעשות?

תודה על המתכונים המדהימים שלך !הבצק יצא לי מאוד דביק זה בסדר?

משגע ומדהים! מכינה כל הזמן בכל מיני מילויים. האם ניתן להכין את הלחמניות מקמח כוסמין? רוצה למלא בטונה ותירס. תודה על האתר ועל מתכונים מדהימים

יצא מדהים! לא כבד וטעמים מאוזנים! תודה רבה!