לחמניות ממולאות בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות ממולאות בשר טחון

לחמניות ממולאות בשר טחון

אני אתחיל מהסוף, אני מניחה באמצע השולחן קערה עם לחמניות שנראות תמימות למראה, לחמניות ולא יותר, ואז מישהו חותך את הלחמניה ומתגלית ההפתעה! היא מלאה בשר טעים ואז כל אחד מזדרז לקחת עוד אחת לפני שהכל יגמר. דרך טובה לתת לילדים בשר, הבשר נכנס בדלת האחורית בהפתעה והם אוכלים את הלחמניות בכיף.

15 לחמניות

מרכיבים:

בצק:
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר
3/4 כפית מלח
חלמון
1/4 כוס שמן
140 מ”ל מים פושרים

מילוי:
בצל קטן קצוץ ומטוגן
200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר הודו טחון
כפית פפריקה
תפוח אדמה קטן מגורד
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק,להתפיח מכוסה במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. לערבב את מצרכי המילוי ליצור קציצות בגודל כדור פינג פונג לשטח ולטגן משני הצדדים עד שמוכן, לקרר

3. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 7 – 8 ס”מ במרכז כל עיגול להניח קציצה ולסגור.

4. להתפיח כ 20 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות ב 180 מעלות (לחמם מראש) כ 20 דקות.

43096 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

אופירה : “אני בדרך כלל לא משתמשת בביטוי הזה אבל הלחמניות האלה מאלצות אותי..ניקי, הילדים והמבוגרים פשוט עפו על זה!!!! כל כך התלהבו, יצא מהמםם וטעים שלא יכלו להפסיק לאכול. איזה מזל שהכפלתי כמויות!!”

בטי : “אני חייבת לציין שזה אחד המתכונים הראשונים שעשיתי אצלך לפני כ3 שנים…וזה ממש טעים…לא הפסקתי לאכול את זה…מאוד מומלץ”

יהודית : “עשיתי בדיוק כמו שאמרת ויצא מדהים!”

416
תגובות

  הרשם  
עדכן
נגה

הי ניקי,
אני מקבלת ממך מיילים מזה זמן רב. מכיוון שאני מכינה המון ממתכונייך, אני משתמשת
במחברת המתכונים שלך (זה רעיון נהדר) ושומרת את המועדפים. היום ,אני מנסה להכניס מתכון זה למחברת ומופיעה הערה שעלי להרשם??? להרשם למה? למרות שאני רשומה אצלך, לחצתי שוב על קישור ההרשמה וזה לא מאפשר לי לעשות זאת.
האם תוכלי לבדוק מה קורה??? אני לא מוכנה לוותר על מחברת המתכונים שלך 🙂
המון המון תודה.

אורה34

היי ניראה טעים מאוד כמו תמיד האם אפשר לטגן את הקציצות ןלאפות למחרת?תודה

אבישי

היי ניקי,

אפשר גם בלי לטגן את הקציצות, ולתת לאפיה לעשות את עבודת הבישול?
או לאפות את הקציצות בתנור במקום טיגון ?

כרמית

היי ניקי
אין עלייך!!!!
אפשר לחסוך את הטיגון?

חיה

נראה מעולה..
ממש מפתה להכין
אפשר רקעם בשר בקר? או במקון בשר הודו לשים עוף?
תודה על המתכונים הנפלאים ועל התשובות…

קטי

נראה מעולה, איזה מילוי אפשר לעשות לדעתך שיתאים לצמחונים (עדיף גם שיהיה לא חלבי :)) מסובכים אני יודעת .. ) ? תודה מראש 🙂

יוכי

נראה טוב…אכין ביום שישי הקרוב…

אני אוהבת את המתכונים שלך….קלים וטעימים

1 2 3 26