לחמניות ממולאות בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות ממולאות בשר טחון

לחמניות ממולאות בשר טחון

אני אתחיל מהסוף, אני מניחה באמצע השולחן קערה עם לחמניות שנראות תמימות למראה, לחמניות ולא יותר, ואז מישהו חותך את הלחמניה ומתגלית ההפתעה! היא מלאה בשר טעים ואז כל אחד מזדרז לקחת עוד אחת לפני שהכל יגמר. דרך טובה לתת לילדים בשר, הבשר נכנס בדלת האחורית בהפתעה והם אוכלים את הלחמניות בכיף.

15 לחמניות

מרכיבים:

בצק:
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר
3/4 כפית מלח
חלמון
1/4 כוס שמן
140 מ”ל מים פושרים

מילוי:
בצל קטן קצוץ ומטוגן
200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר הודו טחון
כפית פפריקה
תפוח אדמה קטן מגורד
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק,להתפיח מכוסה במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. לערבב את מצרכי המילוי ליצור קציצות בגודל כדור פינג פונג לשטח ולטגן משני הצדדים עד שמוכן, לקרר

3. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 7 – 8 ס”מ במרכז כל עיגול להניח קציצה ולסגור.

4. להתפיח כ 20 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות ב 180 מעלות (לחמם מראש) כ 20 דקות.

61282 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחוןלחמניות ממולאות בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

אופירה : “אני בדרך כלל לא משתמשת בביטוי הזה אבל הלחמניות האלה מאלצות אותי..ניקי, הילדים והמבוגרים פשוט עפו על זה!!!! כל כך התלהבו, יצא מהמםם וטעים שלא יכלו להפסיק לאכול. איזה מזל שהכפלתי כמויות!!”

בטי : “אני חייבת לציין שזה אחד המתכונים הראשונים שעשיתי אצלך לפני כ3 שנים…וזה ממש טעים…לא הפסקתי לאכול את זה…מאוד מומלץ”

יהודית : “עשיתי בדיוק כמו שאמרת ויצא מדהים!”

461
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

וואו ניקי, נראה מעולה!
אני מאד רוצה להכין לחמניות ממולאות, אבל אין לי בשר טחון אלא חזה עוף פרוס.
שאלתי היא, האם אני יכולה לקצוץ אותו דק, לטגן אותו עם בצל קצוץ ובטטה מבושלת קצוצה ולמלא במקום?
ואיך לתבל?
תודה רבה!!

שירן

תיקון-שמרית

שירן

ניקי שלום, האם אפשר שמרחת במקום שמרים יבשים ואם כן כמה? בתודה מראש!

עופרה

ניקי שלום
הלחמניות נמצאות בהתפחה שנייה מקווה שיצא טוב.
נשאר לי בצק האם יש לך רעיונות מה אפשר לעשות עם השאריות ?
תודה

irit

עשיתי
יצא נפלא נפלא
אבל הייתי רוצה להעיר לגבי הקציצות
אני לא טיגנתי אותן אלא אפיתי בתנור ואחר הנחתי בבצק
יצא לחמניה טעימה ובתוכה קציצה -ולגמרי לא כבתמונה
לפי דעתי וזה מה שאעשה בפעם הבאה לא לטגן /לאפות קציצות
אלא לטגן /לאפות תוך כדי שאני מפוררת הבשר והבצל (כמו בבולונז)
ואז לשים בבצק -מפורר כמו שנראה בתמונה

guprv

ניקי שלום
האתר שלך מקסים
האם אפשר לבשל את הקציצות במקום לטגן?
אם אני מכינה יום קודם איך כדאי לחמם את לחמניות הבשר ?
תודה

Li

הי ניקי , האם חייב מיקסר בשביל הבצק או שאפשר ללוש ביד אם כן כמה זמן?

1 3 4 5 6 7 29