שבלולי בשר וירקות בבצק עלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי בשר וירקות בבצק עלים

שבלולי בשר וירקות בבצק עלים

בא לי מאפה בשר ממולא בשר וירקות, משהו אפשר להגיש בתחילת הארוחה ולא יהיה כבד מידי שיהיו מספיק ירקות ואם בכלל בא לי לשדרג אני מוסיפה רוטב פטריות ואי אפשר לעמוד בפני זה, מנה נהדרת.

 2 רולדות

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
בצל גדול קצוץ
500 ג’ בשר בקר טחון
2 גזרים מגורדים
תפוח אדמה בינוני מגורד
ביצה
כפית גדושה פפריקה
1/4 כפית קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הירקות לטגן כשתי דקות להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן תוך כדי שמפוררים לתבל סה”כ כמה דקות טיגון.

2. לקרר את המילוי להוסיף ביצה.

3. לחלק את הבצק לחצי על כל אחד לשים את המילוי לגלגל לגליל להבריש בביצה לפזר סומסום ולאפות כ 25 – 30 דקות.

13359 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מומלץ להגיש עם רוטב פטריות

רוטב פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

ראומה : “מתכון מעולה לערב שבת, הבן שלי מתמוגג על הרוטב פטריות ואפילו בעלי שלא אוהב בשר טחון, מבקש חתיכה. עשיתי את זה עם 2 רולדות גדולות שאפיתי בצורת עיגול ובאמצע שמתי את הקערית של רוטב הפטריות. יצא גם מרשים וגם טעים. עכשיו בדרך לפעם השלישית …

ראומה : “אני והבן שלי חולים על המתכון הזה! אפילו בעלי, שלא אוהב בשר טחון, גונב חתיכה…(-;”

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביה

כדי שהילדים יאהבו הוספתי רוטב פיצה, מרחתי על הבצק עלים לפני שפיזרתי את הבשר ויצא נהדר! תודה!!

ענת

הי ניקי.
אני מארחת יום שישי וזאת המנה הראשונה שלי. בתוספת רוטב כמובן לאכול עם החלה 🙂
רציתי לשאול האם אפשר להכין את תערובת הבשר יום לפני ואז באותו יום רק לגלגל את הבצק ולאפות? במידה וכן אז מתי להוסיף את הביצה?
אני פשוט רוצה לחסוך זמן עבודה ביום האירוח.

חני

האם חותכים לפרוסות לפני או אחרי האפיה

דיקלה

היי ניקי!!! הכנתי היום ואומנם לא יצא לי בורקס מגולגל יפה כמו שבתמונה ( כי הנחתי את המילוי בצד וגלגלתי , במקום לפרוס על הבצק ואז לגלגל כמו רולדה ) אבל עדיין יצאו לי 4 גלילים ויצא פשוט נדיר ! כל מתכון שלך הוא חוויה לבלוטות הטעם… תודה!

טליה

הי ניקי,
אפשר להכין עם עוף טחון במקום בקר?

ענבל

היי מה ז״א להוסיף ביצה ?! לשבור אותה ואז לערבב את במילוי איתה…?

רחל

כדאי לציין שרצוי לרדד את הבצק. אנו השתמשנו בבצק כמו שהוא ונוצר מאפה שמבחוץ קירספי אך בתוכו בצק לא מוכן ועבה.
תודה.!!!