יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קציצות הודו וירקות

12 נובמבר 2014
(Visited 57,164 times, 3 visits today)
קציצות הודו וירקות

קציצות הודו וירקות

יש אמהות שמחפשות קציצות עדינות רכות יותר לילדים ואפילו בריאות יותר. הקציצות האלה פותרות לי שתי בעיות גם מתאימות לילדים והן נהדרות בכריכים. תכינו את הקציצות קחו שתי פרוסות לחם שומי את הקציצה באמצע, למעוך קצת תנו ביס וכמה שזה פשוט זה הכי טעים שיש.

17 קציצות

מרכיבים:

500 ג' בשר הודו אדום טחון
תפוח אדמה מגורד
גזר מגורד
בצל קטן קצוץ ומטוגן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית פפריקה
מעט קינמון
שליש כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ללוש כמה דקות לישה טובה, ליצור קציצות.

2. לטגן בשמן עד שמזהיב. אפייה: לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הקציצות לאפות כ 25 דקות צד אחד צד שני עוד כ 10 – 15 דקות.

הערות:
הקציצות עדינות מתאימות לילדים מתאים לסנדוויצים.

קציצות הודו וירקותקציצות הודו וירקותקציצות הודו וירקות

גולשים מכינים וממליצים:

רינת: "ניקי היקרה,הקציצות פשוט מעדן,בעלי והקטנצ'יק התענגו על כל ביס וביס,כייף לי לבשל עם המתכונים שלך עד כה כולם גרפו הצלחה רבה תודה"

ליאת : "פעם ראשונה שאני מכינה את הקציצות האלה, אפיתי אותן בתנור והן יצאו עסיסיות וטעימות. פשוט מושלמות. הכנתי בשנייה והתוצאה מעולה.
תודה לך כתמיד על שידרוג החיים שלי ושל המשפחה שנהנית מהגאונות שלך. אוהבים אותך"

הרשם
עדכן
282 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הבנתי שלהודו יש נטייה להתייבש באפייה יש לך טיפ שימנע את זה?

יש תחליף לתפוח אדמה?

ניקי, שנה טובה ומבורכת. תודה רבה על כל המתכונים ועל העזרה המבורכת שלך. אשמח לעזרתך. האם את יכולה לתת לי מתכון לקציצות (לא אפויות), שמתאימות לתינוק בן 8 חודשים? תודה מראש

על כמה מעלות בתנור?תודה

היי ניקי,
הצטרפתי לאפליקציה לא מזמן בגלל שאין לי שום מושג במטבח והמליצו לי עליך אז מראש אני מתנצלת אם אשאל שאלות מטומטמות
רשמת שצריך הודו אדום. האם הכוונה לשווארמה?

היי ניקי 🙂 שבת שלום.. אפשר להכניס את הקציצות לרוטב? אם כן תוכלי להכווין אותי למתכון? תודה רבה

היי ניקי, האם ניתן להקפיא?