קציצות אפויות ללא ביצים
אני שונאת לטגן, משתדלת כמה שפחות ואם אני יכולה לאפות זה עוד יותר טוב. שני טיגנתי קציצות בשר אין ספק זה יוצא נהדר אבל המחשבה על השמן הבזבוז זמן עושה לי לא טוב. הפתרון שלי לאפות בתנור. פתאום החיים נראים יותר קלים והקציצות טעימות, אף אחד לא מבחין שהן אפויות.
מרכיבים:
500 ג' בשר בקר טחון
חצי כפית חרדל
חצי כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
2 כפות דבש
3 כפות שמן
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים לעבד כמה דקות בידיים, ליצור קציצות לקרר כחצי שעה.
2 . לטגן משני הצדדים עד שמזהיב או לשמן תבנית ולאפות כ 20 דקות מצד אחד וצד שני עוד 10 דקות או עד שמזהיב.
גולשים מכינים וממליצים:
אנה: "רציתי להודות לך על המתכון . אתמול הכנתי אותם לא טיגנתי אלא אפיתי אותם והם פשוט טעימות !!!"
ליאת : "שלשום כתבתי לך שהכנתי את הקציצות הודו ויצאו פיגוז. אתמול הכנתי את אלה, גם בתנור. דקה עבודה וליקקו את האצבעות. את צריכה להבין, אני רצה הביתה אחרי העבודה לילדים רעבים ואת והמתכונים שלך ממש מתנה.
תודה לך"