קציצות אפויות ללא ביצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות אפויות ללא ביצים

אני שונאת לטגן, משתדלת כמה שפחות ואם אני יכולה לאפות זה עוד יותר טוב. שני טיגנתי קציצות בשר אין ספק זה יוצא נהדר אבל המחשבה על השמן הבזבוז זמן עושה לי לא טוב. הפתרון שלי לאפות בתנור. פתאום החיים נראים יותר קלים והקציצות טעימות, אף אחד לא מבחין שהן אפויות.

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
חצי כפית חרדל
חצי כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
2 כפות דבש
3 כפות שמן
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לעבד כמה דקות בידיים, ליצור קציצות לקרר כחצי שעה.

2 . לטגן משני הצדדים עד שמזהיב או לשמן תבנית ולאפות כ 20 דקות מצד אחד וצד שני עוד 10 דקות או עד שמזהיב.

37317 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות אפויות ללא ביציםקציצות אפויות ללא ביצים

קציצות אפויות ללא ביצים

גולשים מכינים וממליצים:

אנה: “רציתי להודות לך על המתכון . אתמול הכנתי אותם לא טיגנתי אלא אפיתי אותם והם פשוט טעימות !!!”

ליאת : “שלשום כתבתי לך שהכנתי את הקציצות הודו ויצאו פיגוז. אתמול הכנתי את אלה, גם בתנור. דקה עבודה וליקקו את האצבעות. את צריכה להבין, אני רצה הביתה אחרי העבודה לילדים רעבים ואת והמתכונים שלך ממש מתנה.
תודה לך”

163
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

הי ניקי,
לא יודעת למה, באפיה הקציצות שוחות ברוטב….
המון נוזלים (או שמן) – כך צריך להיות?

ריקי

האם אפשר לוותר על הדבש?

ריקי

היי ניקי , האם אפשר לוותר על הדבש?
אפשר לוותר על הטיגון ?
בקציצות אלו אין בכלל פירורי לחם/קמח/א.סודה לשתיה.
הם יוצאות רכות ? או שיותר קשות מקציצות שמכילות את הרכיבים הנ”ל ?

שמרית

היי ניקי, מעדכנת שהקציצות יצאו נפלאות!! בעלי ואני מאוד אהבנו והבן הבררן שלי אפילו אכל 2 קציצות ואמר דווקא טעים! הלא יאומן קרה.. תודה!!

שמרית

היי ניקי, הכנסתי את הקציצות לתנור. אם טיגנתי דקה שתיים הזמן אפיה יהיה קצר יותר ממה שרשמת?

שמרית

היי ניקי, לא רואה בצל במרכיבים, זה יכול להוסיף לא?

1 9 10 11