מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

בולונז, קציצות אפויות, מטוגנות, מבושלות. כל כך הרבה דברים טובים הכנתי מבשר טחון אז מה עוד אפשר להכין ? מה עם מאפה חצילים ? תחשבו חצילים קלויים, עגבניות, טחינה שהולכת בצורה נהדרת עם בשר. ההגשה זה נראה מקסים ביותר וכמובן טעים! בקיצור מוסקה קצת אחרת.

4 מנות

מרכיבים:

חציל קטן פרוס לעיגולים
600 ג’ בשר טחון
2 עגבניות חצויות ופרוסות
גזר מגורד
בצל
כפית שום כתוש
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק פלפל שחור גרוס
מלח

טחינה ביתית

הכנות:

1. לקלות את פרוסות החציל בתנור.

2. לטגן את הבצל להוסיף גזר טיגון של דקה ואת הבשר לטגן כמה דקות רוב הנוזלים נעלמים ולתבל.

3. בכלי הגשה לסדר בתחתית פרוסות חצילים מעל את הבשר ואת פרוסות העגבניה.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות, לפני ההגשה לשים מעל טחינה.

15856 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

הי ניקי, נראה מתכון מעולה. כמה זמן ניתן להכין את המנה לפני הארוחה? ניתן להכין 3-4 ימים לפני? רוצה להכין ליום השני של החג (יום שלישי).

ורדית

היי ניקי. תוכלי לרשום בדיוק איזה סוג בשר טחון צריך? לי יש בשר קפוא טחון עגל. האם מתאים?

יוסי

עשיתי ויצא לי מה זה טעים
כל המצרכים שבמתכון זה מדברים שאני אוהב במיוחד
בשר טחון מעיף.חצילים בכלל מריר כזה .עגבניה מי לא אוהב וטחינה בכלל
בקיצור חגיגה

1 3 4 5