


מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות
בולונז, קציצות אפויות, מטוגנות, מבושלות. כל כך הרבה דברים טובים הכנתי מבשר טחון אז מה עוד אפשר להכין ? מה עם מאפה חצילים ? תחשבו חצילים קלויים, עגבניות, טחינה שהולכת בצורה נהדרת עם בשר. ההגשה זה נראה מקסים ביותר וכמובן טעים! בקיצור מוסקה קצת אחרת.
4 מנות
מרכיבים:
חציל קטן פרוס לעיגולים
600 ג’ בשר טחון
2 עגבניות חצויות ופרוסות
גזר מגורד
בצל
כפית שום כתוש
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק פלפל שחור גרוס
מלח
טחינה ביתית
הכנות:
1. לקלות את פרוסות החציל בתנור.
2. לטגן את הבצל להוסיף גזר טיגון של דקה ואת הבשר לטגן כמה דקות רוב הנוזלים נעלמים ולתבל.
3. בכלי הגשה לסדר בתחתית פרוסות חצילים מעל את הבשר ואת פרוסות העגבניה.
4. לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות, לפני ההגשה לשים מעל טחינה.
28455 צפיות 8 צפיות היום
הי ניקי.
האם יהיה טעים גם בלי הטחינה ? (בפסח אנחנו לא אוכלים טחינה ורציתי להכין את זה) או שיש לך רעיון מה לפזר במקום הטחינה ?
וואו… נראה טוב!! אנסה את זה לשבת בע”ה… תודה!!
ניקי, האם את העגבניה מניחים מעל הבשר? תודה
המתכונים שלך מעולים וקלים להכנה והכי חשוב טעים
נראה ממש טעים…
בא לי לקחת ביס.
אפשר גם עם הודו טחון במקום בשר- זה מה שיש לי כרגע..?
תודה רבה,
ניקי יקירתי,
כמה זמן לקלות את החציל בתנור ועל כמה מעלות ?
ניקי יקרה, אין צורך לטגן את החציל?