מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

בולונז, קציצות אפויות, מטוגנות, מבושלות. כל כך הרבה דברים טובים הכנתי מבשר טחון אז מה עוד אפשר להכין ? מה עם מאפה חצילים ? תחשבו חצילים קלויים, עגבניות, טחינה שהולכת בצורה נהדרת עם בשר. ההגשה זה נראה מקסים ביותר וכמובן טעים! בקיצור מוסקה קצת אחרת.

4 מנות

מרכיבים:

חציל קטן פרוס לעיגולים
600 ג’ בשר טחון
2 עגבניות חצויות ופרוסות
גזר מגורד
בצל
כפית שום כתוש
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק פלפל שחור גרוס
מלח

טחינה ביתית

הכנות:

1. לקלות את פרוסות החציל בתנור.

2. לטגן את הבצל להוסיף גזר טיגון של דקה ואת הבשר לטגן כמה דקות רוב הנוזלים נעלמים ולתבל.

3. בכלי הגשה לסדר בתחתית פרוסות חצילים מעל את הבשר ואת פרוסות העגבניה.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות, לפני ההגשה לשים מעל טחינה.

22298 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומץ

הי ניקי.

האם יהיה טעים גם בלי הטחינה ? (בפסח אנחנו לא אוכלים טחינה ורציתי להכין את זה) או שיש לך רעיון מה לפזר במקום הטחינה ?

רעות

וואו… נראה טוב!! אנסה את זה לשבת בע”ה… תודה!!

רבקה

ניקי, האם את העגבניה מניחים מעל הבשר? תודה

אסנת סרור

המתכונים שלך מעולים וקלים להכנה והכי חשוב טעים

חיה

נראה ממש טעים…
בא לי לקחת ביס.

אפשר גם עם הודו טחון במקום בשר- זה מה שיש לי כרגע..?

תודה רבה,

ריקי

ניקי יקירתי,
כמה זמן לקלות את החציל בתנור ועל כמה מעלות ?

רינה

ניקי יקרה, אין צורך לטגן את החציל?

1 2 3 5