מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

בולונז, קציצות אפויות, מטוגנות, מבושלות. כל כך הרבה דברים טובים הכנתי מבשר טחון אז מה עוד אפשר להכין ? מה עם מאפה חצילים ? תחשבו חצילים קלויים, עגבניות, טחינה שהולכת בצורה נהדרת עם בשר. ההגשה זה נראה מקסים ביותר וכמובן טעים! בקיצור מוסקה קצת אחרת.

4 מנות

מרכיבים:

חציל קטן פרוס לעיגולים
600 ג’ בשר טחון
2 עגבניות חצויות ופרוסות
גזר מגורד
בצל
כפית שום כתוש
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק פלפל שחור גרוס
מלח

טחינה ביתית

הכנות:

1. לקלות את פרוסות החציל בתנור.

2. לטגן את הבצל להוסיף גזר טיגון של דקה ואת הבשר לטגן כמה דקות רוב הנוזלים נעלמים ולתבל.

3. בכלי הגשה לסדר בתחתית פרוסות חצילים מעל את הבשר ואת פרוסות העגבניה.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות, לפני ההגשה לשים מעל טחינה.

22362 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבורה

היי שוב התכוונתי את הבשר אני מטגנת עם הבצל והגזר? בנוגע לגודל אחפש משהו מתאים. תודה מראש

דבורה

האם ניתן בתבנית חד פעמית בינונית? האם את הבשר אני מטגנת עם הבצל והגזר או בנפרד.בוקר טוב דרך אגב 😉

הילה

היי ניקי,
מה אפשר להשים במקום חציל? פשוט אצלי לא אוהבים חצילים…

יעל

הי ניקי,
בזמן האפייה צריך להיות מכוסה?
תודה 🙂

שירה

היי יקירה,
אני יוצאת מחר לאילת ואחזור רק בשישי בצהריים. זה יהיה טוב אם אכין היום ואקפיא לשבת?

ירדן

הכנתי ויצא מעדן ! כל כך פשוט וכל כך טעים.

שוש

הייי ניקי
המתכונים שלך יוצאים 10
אולי יש מתכון לסלט סלק לפסח?