מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

מאפה בשר טחון חצילים ועגבניות

בולונז, קציצות אפויות, מטוגנות, מבושלות. כל כך הרבה דברים טובים הכנתי מבשר טחון אז מה עוד אפשר להכין ? מה עם מאפה חצילים ? תחשבו חצילים קלויים, עגבניות, טחינה שהולכת בצורה נהדרת עם בשר. ההגשה זה נראה מקסים ביותר וכמובן טעים! בקיצור מוסקה קצת אחרת.

4 מנות

מרכיבים:

חציל קטן פרוס לעיגולים
600 ג’ בשר טחון
2 עגבניות חצויות ופרוסות
גזר מגורד
בצל
כפית שום כתוש
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק פלפל שחור גרוס
מלח

טחינה ביתית

הכנות:

1. לקלות את פרוסות החציל בתנור.

2. לטגן את הבצל להוסיף גזר טיגון של דקה ואת הבשר לטגן כמה דקות רוב הנוזלים נעלמים ולתבל.

3. בכלי הגשה לסדר בתחתית פרוסות חצילים מעל את הבשר ואת פרוסות העגבניה.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות, לפני ההגשה לשים מעל טחינה.

22308 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדן

לא ניפתח לי הקישור של איך לקלות את החצילים את יכולה לכתוב לי??

אבישג

היי ניקי
הוספתי גם קופסת רסק קטנה ויצא נפלא! הייתה לי רק תבנית קטנטנה אז עשיתי בשכבות. תודה על עוד מתכון מצויין

עומר

שלום מוסיפים את הבשר לירקות במתכון הזה או מערבבים את הבשר במחבת נפרדת?

בת ציון

ניקי, ערב טוב
איזה גודל תבנית?
האם אפשר להכין יום קודם?

דבורה

ניקי היקרה יצא מהמם נהננו מאוד..עונג שבת 🙂

דבורה

היתי חייבת לספר לך שיצא ממש טעים בתחתית שמתי פרוסות תפוחי אדמה מבושלים והוספתי קצת פטריות אחרי הגזר המטוגן וקצת חתיכות חזה עוף כי היה חסר לי קצת בשר. וכל כך נהננו כולם. תודה ושבוע טוב.

דבורה

חחח ניקי שלום לך התכוונתי שקודם מטגנים את הבצל מוסיפים גזר ולאחר מכן מוסיפים לכל זה את הבשר?