פאי רועים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פאי רועים

אני אוהבת אוהבת את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה והכי אני אוהבת שהפאי יוצא מהתנור הרוטב של הבשר מרטיב קצת את התפוחי אדמה והם מקבלים את הטעם של הבשר. יו כמה טעים!

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ
4 תפוחי אדמה
מעט סוכר
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים, לטגן את הבצל להוסיף את הבשר לטגן עד שהוא משנה את צבעו להוסיף תבלינים שתי דקות ולהוריד מהאש.

2. לשטח את הבשר בתבנית, למעוך את תפוחי האדמה עם קצת שמן לתבל עם מלח פלפל ולשים על שכבת הבשר, לעשות חריצים עם מזלג.

3. להכניס לתנור חם 180 מעלות 30 דקות

56536 צפיות 93 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי רועיםפאי רועים

פאי רועיםפאי רועים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : ” הייתי חייבת לעדכן … הכנתי את הפאי בשילוב של תפוח אדמה ובטטה. יצא פשוט מושלם, או כמו שבעלי אמר: טעים זה קטן על זה 🙂 תודה על עוד מתכון מנצח!”

304
תגובות

  הרשם  
עדכן
רויטל

היי, הכנתי את הפאי ויצא מעולה!!! הדבר היחיד שלא יצא לי טוב זה שהבשר מתפורר בצלחת.
ברגע שאני חותכת , ומניחה בצלחת כל הבשר מתפורר. מה אני עושה לא נכון? אולי השתמשתי בתבנית גדולה מדיי?
באיזה תבנית כדי להכין?

ליאור שמחה

בס”ד
ניקי תודה רבה על המתכונים המדהימים בתור בשלנית מתחילה כמה זה עוזר ואוו!!
בנוגע לפאי- האם אפשר להכין בתבנית אלומיניום חד פעמית?

בוכור פנינה

הי ערב טוב, אני מתכוננת להכין את הפאי רועים. האם ישנה אפשרות להכין בתבנית הכל, ומחר שישי להכניס לתנור לפני הארוחה?

1 18 19 20