פאי רועים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פאי רועים

אני אוהבת אוהבת את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה והכי אני אוהבת שהפאי יוצא מהתנור הרוטב של הבשר מרטיב קצת את התפוחי אדמה והם מקבלים את הטעם של הבשר. יו כמה טעים!

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ
4 תפוחי אדמה
מעט סוכר
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים, לטגן את הבצל להוסיף את הבשר לטגן עד שהוא משנה את צבעו להוסיף תבלינים שתי דקות ולהוריד מהאש.

2. לשטח את הבשר בתבנית, למעוך את תפוחי האדמה עם קצת שמן לתבל עם מלח פלפל ולשים על שכבת הבשר, לעשות חריצים עם מזלג.

3. להכניס לתנור חם 180 מעלות 30 דקות

48505 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי רועיםפאי רועים

פאי רועיםפאי רועים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : ” הייתי חייבת לעדכן … הכנתי את הפאי בשילוב של תפוח אדמה ובטטה. יצא פשוט מושלם, או כמו שבעלי אמר: טעים זה קטן על זה 🙂 תודה על עוד מתכון מנצח!”


295
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

אפשר להשתמש בבשר אנטריקוט טחון?

בתיה

שבת שלום
יש לך רעיון איך לעשות את הפאי רועים עם ירקות אחרים בלי תפוחי אדמה

שושי

הכנתי הרבה פעמים בדיוק כמו שכתוב, רק בהכפלת כמויות פי 3, יוצא מעולה!

נעמה

הי ניקי, מתכננת להכין לשבת, נשמע טעים מאוד!
יש לך רעיון מה להגיש ליד?תודה רבה!

רותי ב.

בוקר טוב ניקי, מה שלומך? אימי ז”ל הייתה מכינה את זה, כמה שאני מתגעגעת. אבל, היא (אצל המרוקאים) הייתה שמה שכבה של תפו”א, ועל זה את הבשר , ועל זה עוד שכבת תפו”א. אולי יש לך מתכון כזה דומה. מאד בא לי להכין ולהיזכר בטעמים של אימי ז”ל. תודה

אורנה

היי ניקי. האם אפשר להחליף את הבקר בכבדי עוף מטוגנים עם בצל? ואיזו תוספת/מנה כדאי להכין ליד הפאי?

1 17 18 19