


עראיס
ואוו כמה שזה טעים זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. תדמיינו כמה כיף לקחת ביס בפיתה חמה עם הבשר והירקות. אחת לא מספיקה לפחות עוד אחת ואולי עוד אחת, עכשיו תצטערו שלא הכפלתם כמויות.
זה ממכר בטירוף ואצלי זה נכנס ישירות למחברת המתכונים.
מרכיבים:
8 פיתות חצויות
500 ג’ בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
3 כפות פטרוזיליה
מעט קינמון
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
בצל פרוס דק
עגבנייה פרוסה דק
מלח
הכנות:
1. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות מידי פעם לערבב.
2. לערבב את הבשר יחד עם הבצל ושאר המצרכים.
3. לקחת חתיכה מהבשר ולשטח בתוך הפיתה בשכבה דקה (חשוב), מעל הבשר לשים פרוסת עגבניה ופרוסת בצל ולשים מלח.
4. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שהבשר מוכן, רצוי לבדוק לפני שמוציאים.
כדאי לדעת ש…
מומלץ לא לעבוד עם טוסטר חם מידי הבשר לא יספיק להאפות, צריך טוסטר רציני בשביל לאפות את הפיתות, הנה מתכון לעראיס בתנור.
היי ניקיאני מכינה את העראיס בשביל מנגל..
אני אצטרך לטגן את זה קודם במחבת פסים? ואז לתת צריבה על המנגל? או ישירות על המנגל וזה יהיה מבושל מבפנים?
היי ניקי!
אני רוצה להכין את המתכון הזה לעל האש בשישי מבשר טרי.
העניין הוא שהעל האש יתקיים כשעה נסיעה מהבית שלי.
מהי הדרך הכי טובה להערך לכך? אם אכין את הפיתות הממולאות עד שלב האש, אני חוששת שזמן הנסיעה יזיק לבשר. מה היית מציעה?
המון תודה!
ניקי צהריים טובים
האם אפשר במקום הטוסטר לטגן במחבת פסים
היי ניקי , אפשר להכין מראש ( ממולא כבר בפיתה) ואז להקפיא. וביום האירוח להפשיר ולהכין על המנגל בערב?
תודה.