עראיס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראיס

עראיס

ואוו כמה שזה טעים זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. תדמיינו כמה כיף לקחת ביס בפיתה חמה עם הבשר והירקות. אחת לא מספיקה לפחות עוד אחת ואולי עוד אחת, עכשיו תצטערו שלא הכפלתם כמויות.
זה ממכר בטירוף ואצלי זה נכנס ישירות למחברת המתכונים.

 

מרכיבים:

8 פיתות חצויות
500 ג’ בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
3 כפות פטרוזיליה
מעט קינמון
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

בצל פרוס דק
עגבנייה פרוסה דק
מלח


הכנות:

1. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות מידי פעם לערבב.

2. לערבב את הבשר יחד עם הבצל ושאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהבשר ולשטח בתוך הפיתה בשכבה דקה (חשוב), מעל הבשר לשים פרוסת עגבניה ופרוסת בצל ולשים מלח.

4. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שהבשר מוכן, רצוי לבדוק לפני שמוציאים.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לא לעבוד עם טוסטר חם מידי הבשר לא יספיק להאפות, צריך טוסטר רציני בשביל לאפות את הפיתות, הנה מתכון לעראיס בתנור.

16713 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עראיסעראיסעראיסעראיס


46
תגובות

  הרשם  
עדכן
אהובה

הי ניקי,

נראה מעולה כמו כל המתכונים האלופים שלך
אנחנו הנשים במשפחה בסוג של תחרות מי תכין הכי הרבה מתכונים של ניקי…
🙂
שאלה לי – כתבת שצריך טוסטר ‘רציני’ כדי שהבשר יעשה
יש לי טוסטר גדול (לא אלו הקטנים של ה-49 ש”ח) אבל לא בטוחה שהוא ממש מספיק חזק כדי שהבשר יהיה עשוי טוב טוב (זה לילדים אז אני חייבת שיהיה וול-דאן)
נראה לך שיצליח אם אטגן טיגון קצר במחבת – רק את תערובת הבשר, ואח”כ אכניס לפיתה ולטוסטר?

יהודית

טוב ברור לי שהמתכון עובד כאן עם בשר טחון. .
אבל בעלי קנה בטעות עוף טחון טרי נראה לך שזה ישתלב פה?

קרן כהן

היי ניקי
הכנתי היום את המתכון בטוסטר, אבל הבשר התחיל להגיר נוזלים וזה הרטיב את הפיתה.
מה ניתן לעשות בכדי למנוע את זה?
תודה רבה ושבת שלום 🙂

מיכל

היי ניקי, האם אפשר להקפיא? תודה 🙂

בלי

היי
תחליף לפלפל שאטה? מה זה בכלל לא מכירה?