יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות מתכוני בשר טחון

עראיס

20 אפריל 2015
(Visited 59,192 times, 1 visits today)
עראיס

עראיס

ואוו כמה שזה טעים זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. תדמיינו כמה כיף לקחת ביס בפיתה חמה עם הבשר והירקות. אחת לא מספיקה לפחות עוד אחת ואולי עוד אחת, עכשיו תצטערו שלא הכפלתם כמויות.
זה ממכר בטירוף ואצלי זה נכנס ישירות למחברת המתכונים.

 

מרכיבים:

8 פיתות חצויות
500 ג' בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
3 כפות פטרוזיליה
מעט קינמון
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

בצל פרוס דק
עגבנייה פרוסה דק
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • רוטב ברביקיו בייתי

    רוטב נהדר לתיבול בשר, אני יודעת שאפשר לקנות וזה מיותר לקח לי דקה להכין לערבב ולשים בצנצנת זה כל הסיפור.
    פצצה של טעמים שמשדרגת כל מנת בשר בדיוק מתאים ליום העצמאות.
    אצלי הוא מככב המון בארוחות הצהריים עם חזה עוף, כנפיים. בלי חומרים משמרים והרבה טעם טוב.

     

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות מידי פעם לערבב.

2. לערבב את הבשר יחד עם הבצל ושאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהבשר ולשטח בתוך הפיתה בשכבה דקה (חשוב), מעל הבשר לשים פרוסת עגבניה ופרוסת בצל ולשים מלח.

4. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שהבשר מוכן, רצוי לבדוק לפני שמוציאים.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לא לעבוד עם טוסטר חם מידי הבשר לא יספיק להאפות, צריך טוסטר רציני בשביל לאפות את הפיתות, הנה מתכון לעראיס בתנור.

עראיסעראיסעראיסעראיס

הרשם
עדכן
67 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
האם אפשר להכין את תערובת הבשר יום קודם ולקראת ההכנה לשים בתוך פיתה? בשר טרי כמובן.

היי ניקיאני מכינה את העראיס בשביל מנגל..
אני אצטרך לטגן את זה קודם במחבת פסים? ואז לתת צריבה על המנגל? או ישירות על המנגל וזה יהיה מבושל מבפנים?

היי ניקי!

אני רוצה להכין את המתכון הזה לעל האש בשישי מבשר טרי.
העניין הוא שהעל האש יתקיים כשעה נסיעה מהבית שלי.
מהי הדרך הכי טובה להערך לכך? אם אכין את הפיתות הממולאות עד שלב האש, אני חוששת שזמן הנסיעה יזיק לבשר. מה היית מציעה?
המון תודה!

ניקי צהריים טובים
האם אפשר במקום הטוסטר לטגן במחבת פסים

היי ניקי , אפשר להכין מראש ( ממולא כבר בפיתה) ואז להקפיא. וביום האירוח להפשיר ולהכין על המנגל בערב?
תודה.

איננו אוכלים בשר בקר. האם ניתן לעשות עם בשר עוף טחון?

היי ניקי האם צריך לטגן את הבשר כי אני טיגנתי עם הבצל והתבלינים