עראיס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראיס

עראיס

ואוו כמה שזה טעים זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. תדמיינו כמה כיף לקחת ביס בפיתה חמה עם הבשר והירקות. אחת לא מספיקה לפחות עוד אחת ואולי עוד אחת, עכשיו תצטערו שלא הכפלתם כמויות.
זה ממכר בטירוף ואצלי זה נכנס ישירות למחברת המתכונים.

 

מרכיבים:

8 פיתות חצויות
500 ג’ בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
3 כפות פטרוזיליה
מעט קינמון
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

בצל פרוס דק
עגבנייה פרוסה דק
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות מידי פעם לערבב.

2. לערבב את הבשר יחד עם הבצל ושאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהבשר ולשטח בתוך הפיתה בשכבה דקה (חשוב), מעל הבשר לשים פרוסת עגבניה ופרוסת בצל ולשים מלח.

4. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שהבשר מוכן, רצוי לבדוק לפני שמוציאים.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לא לעבוד עם טוסטר חם מידי הבשר לא יספיק להאפות, צריך טוסטר רציני בשביל לאפות את הפיתות, הנה מתכון לעראיס בתנור.

20697 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עראיסעראיסעראיסעראיס

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
אופיר

השם המקורי למתכון הזה הינו עראיס.

שירה

אפשר להכין בתנור? בלי טוסטר ובלי מנגל? פשוט פיתה עם בשר בתנור?

יעל

הולך מצוין גם בטוסטר פסים.
ארוחת צהרים מהירה לימי השבוע העמוסים.

ענת

אחלה רעיון!!!

אורה מקובסקי

ניקי חג שמח!!
הכנתי!! יצא סוףףף!! לפנים!! כולם טרפו ונהנו! כולל בני בן השלוש….תודה על עוד מתכון שנכנס לפנתאון….

תמי

בקשר לפיתות עם הבשר הטחון. אפשר לטגן קלות את הבשר הטחון במחבת עד שיהפוך לצבע חום, ואז לשים בפיתה, וישר על המנגל. במצב זה , אין צורך לשים קודם בטוסטר ולדאוג שהבשר לא מוכן. ניתן להשתמש גם בקבב מוכן. לבשל אותו מעט במיקרוגל ,עד שישנה את צבעו. לחתוך כל קבב לחצי , לשים ברבע פיתה, למעוך ולשים על המנגל. להזהר! לא לשרוף את הפיתות. בתאבון !!!

אביבה כהן

אין עלייך את מדהימה ……