עראיס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראיס

עראיס

ואוו כמה שזה טעים זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. תדמיינו כמה כיף לקחת ביס בפיתה חמה עם הבשר והירקות. אחת לא מספיקה לפחות עוד אחת ואולי עוד אחת, עכשיו תצטערו שלא הכפלתם כמויות.
זה ממכר בטירוף ואצלי זה נכנס ישירות למחברת המתכונים.

 

מרכיבים:

8 פיתות חצויות
500 ג’ בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
3 כפות פטרוזיליה
מעט קינמון
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

בצל פרוס דק
עגבנייה פרוסה דק
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות מידי פעם לערבב.

2. לערבב את הבשר יחד עם הבצל ושאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהבשר ולשטח בתוך הפיתה בשכבה דקה (חשוב), מעל הבשר לשים פרוסת עגבניה ופרוסת בצל ולשים מלח.

4. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שהבשר מוכן, רצוי לבדוק לפני שמוציאים.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לא לעבוד עם טוסטר חם מידי הבשר לא יספיק להאפות, צריך טוסטר רציני בשביל לאפות את הפיתות, הנה מתכון לעראיס בתנור.

15167 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עראיסעראיסעראיסעראיס

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודליה

אפשר קוסברה במקום פיטרוזיליה?

איריס

היי ניקי היקרה! קודם כל תודה על כל המתכונים הנפלאים!
שאלתי היא האם אפשר לעשות את המתכון גם במנגל ולא בטוסטר? יש משהו שצריך לשנות?

שמרית

הי כמה פיתות ?

מיכל

היי ניקי, מה שלומך?

מה זה טוסטר לחיצה?

טוסטר רגיל כזה פסים? כמה זמן אני צריכה להשאיר את זה?

אם אין לי פטרוזליה טרייה אלא רק בצורת תבלין.. יבשה כזו, זה הולך?

תודה מראש ושבת שלום 🙂

אושרית

היי ניקי אפשר להכין בצהריים ולחמם בערב לילדים ייצא טעים ?

יאנה

לא אוהבת קינמון..מה אפשר במקום?

חני

חידוש עצום לארוחת צהרים. ואגב היום הכנתי את הפאי רועים, וכמעט לא נשאר זכר, זכרונו לברכה… טעיממממממ !