עראיס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראיס

עראיס

ואוו כמה שזה טעים זה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. תדמיינו כמה כיף לקחת ביס בפיתה חמה עם הבשר והירקות. אחת לא מספיקה לפחות עוד אחת ואולי עוד אחת, עכשיו תצטערו שלא הכפלתם כמויות.
זה ממכר בטירוף ואצלי זה נכנס ישירות למחברת המתכונים.

 

מרכיבים:

8 פיתות חצויות
500 ג’ בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
3 כפות פטרוזיליה
מעט קינמון
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

בצל פרוס דק
עגבנייה פרוסה דק
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות מידי פעם לערבב.

2. לערבב את הבשר יחד עם הבצל ושאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהבשר ולשטח בתוך הפיתה בשכבה דקה (חשוב), מעל הבשר לשים פרוסת עגבניה ופרוסת בצל ולשים מלח.

4. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שהבשר מוכן, רצוי לבדוק לפני שמוציאים.

כדאי לדעת ש…
מומלץ לא לעבוד עם טוסטר חם מידי הבשר לא יספיק להאפות, צריך טוסטר רציני בשביל לאפות את הפיתות, הנה מתכון לעראיס בתנור.

52618 צפיות 67 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עראיסעראיסעראיסעראיס

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבל

היי ניקי!

אני רוצה להכין את המתכון הזה לעל האש בשישי מבשר טרי.
העניין הוא שהעל האש יתקיים כשעה נסיעה מהבית שלי.
מהי הדרך הכי טובה להערך לכך? אם אכין את הפיתות הממולאות עד שלב האש, אני חוששת שזמן הנסיעה יזיק לבשר. מה היית מציעה?
המון תודה!

אושרת ביטון

ניקי צהריים טובים
האם אפשר במקום הטוסטר לטגן במחבת פסים

יעל

היי ניקי , אפשר להכין מראש ( ממולא כבר בפיתה) ואז להקפיא. וביום האירוח להפשיר ולהכין על המנגל בערב?
תודה.