כרובית ממולאת בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית ממולאת בשר טחון

כרובית ממולאת בשר טחון

אני מאוד אוהבת כרובית, ירק מופלא קל לעשות איתו דברים ויש לו טעם משגע. הפעם שידכתי את הכרובית עם בשר טחון, אפשר למלא כרובית ? ברור וזה אפילו לא קשה.

מרכיבים:

כרובית קטנה
חצי קילו בשר טחון
תפוח אדמה בינוני מגורד
שתי כפות שמן
מעט כורכום
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

2 ביצים
פירורי לחם
כפית פפריקה


הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים לחלוט כ 5 דקות עם כפית מלח הכרובית מעט מתרככת.

2. לערבב את הבשר, תפוח אדמה, שמן ותבלינים.

3. לקחת קצת בשר בערך בגודל כדורי פינג פו ולהצמיד לכרובית בחלק התחתון לגזע וגם קצת על הפרחים בחלק התחתון שלהם ממש להדק טוב. לשים בקירור כ 20 דקות.

4. לטבול בביצים לערבב פירורי לחם ופפריקה ולצפות את הכרובית.

5. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב

6. להכניס לתנור ל 20 דקות על 180 מעלות, מכוסה.

כמה יוצאים ? מכרובית קטנה יצאו כ 14 בגדלים שונים
האם אפשר לוותר על הטיגון ? לא הטיגון תופס את הכל שלא יתפרק.
מה אפשר להכין מראש שיקל על העבודה ? אפשר להכין את הכדורים עד הקירור ולהמשיך למחרת בטיגון והאפייה.
לא מתאים לי תפוח אדמה מה אפשר במקום ? גזר גדול
איזו כמות פירורי לחם ? צלחת עמוקה למרק ולערבב עם הפפריקה
משנה איזה פירורי לחם ? לא משנה מה שיש עדיפות למוזהבים צבע יפה.
חייבים את הביצים ? כן
אפשר להחליף להודו ? אין בעיה
לאיזו כמות אנשים זה מספיק ? 3 – 4 אנשים
מה אפשר להגיש ליד ? אורז לבן, ירקות מאודים, טחינה וסלט ירקות

6299 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “מתכון מעולה!!! הכנתי אותו לארוחת ערב וכולם מאוד התלהבו מהרעיון וכמובן שגם מהטעם!”


6
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי אבקסיס

הי ניקי יקרה,
אם אני משתמשת בכרובית של סנפרוסט. לוותר על שלב החליטה?
טלי

עדי

תודה על התגובה המהירה

עדי

היי ניקי, טיגנתי והכנסתי לתנור כבר למעלה מ20 דקות והבשר עדיין חצי חי. מה אפשר לעשות?