יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני בשר טחון מתכונים לסוכות

כרובית ממולאת בשר טחון

24 יוני 2016
(Visited 9,913 times, 1 visits today)
כרובית ממולאת בשר טחון

כרובית ממולאת בשר טחון

אני מאוד אוהבת כרובית, ירק מופלא קל לעשות איתו דברים ויש לו טעם משגע. הפעם שידכתי את הכרובית עם בשר טחון, אפשר למלא כרובית ? ברור וזה אפילו לא קשה.

מרכיבים:

כרובית קטנה
חצי קילו בשר טחון
תפוח אדמה בינוני מגורד
שתי כפות שמן
מעט כורכום
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

2 ביצים
פירורי לחם
כפית פפריקה

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ”ל

  • בטטות אפויות בתנור

    קסם של מתכון בשניים שלושה מצרכים, כמעט בלי טירחה וזה יוצא מושלם!
    יש מתכונים שלא יוצאים לי מהראש ותאמינו לי שיש לי הרבה מתכונים שמתרוצצים שם. ברגע שהכנתי התאהבתי אהבה ממבט ראשון.
    אין כאן כמעט מצרכים יש כאן ירק נהדר שנכנס לתנור ונאפה בצורה מושלמת. איזה טעם נהדר יש לבטטה ללקק ת’אצבעות כמה טעים!

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים לחלוט כ 5 דקות עם כפית מלח הכרובית מעט מתרככת.

2. לערבב את הבשר, תפוח אדמה, שמן ותבלינים.

3. לקחת קצת בשר בערך בגודל כדורי פינג פו ולהצמיד לכרובית בחלק התחתון לגזע וגם קצת על הפרחים בחלק התחתון שלהם ממש להדק טוב. לשים בקירור כ 20 דקות.

4. לטבול בביצים לערבב פירורי לחם ופפריקה ולצפות את הכרובית.

5. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב

6. להכניס לתנור ל 20 דקות על 180 מעלות, מכוסה.

כמה יוצאים ? מכרובית קטנה יצאו כ 14 בגדלים שונים
האם אפשר לוותר על הטיגון ? לא הטיגון תופס את הכל שלא יתפרק.
מה אפשר להכין מראש שיקל על העבודה ? אפשר להכין את הכדורים עד הקירור ולהמשיך למחרת בטיגון והאפייה.
לא מתאים לי תפוח אדמה מה אפשר במקום ? גזר גדול
איזו כמות פירורי לחם ? צלחת עמוקה למרק ולערבב עם הפפריקה
משנה איזה פירורי לחם ? לא משנה מה שיש עדיפות למוזהבים צבע יפה.
חייבים את הביצים ? כן
אפשר להחליף להודו ? אין בעיה
לאיזו כמות אנשים זה מספיק ? 3 – 4 אנשים
מה אפשר להגיש ליד ? אורז לבן, ירקות מאודים, טחינה וסלט ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “מתכון מעולה!!! הכנתי אותו לארוחת ערב וכולם מאוד התלהבו מהרעיון וכמובן שגם מהטעם!”

הרשם
עדכן
14 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, לא טיגנתי והכנסתי לתנור לשעה. הכרובית יצאה טעימה אבל הבשר קצת יבש. האם אפשר להניח אתהכרובית המוכנה על רוטב , כמו עגבניות או כל רוטב אחר? תודה

הי ניקי. מתכון נהדר הכנתי אותו בעבר. מארחת בשבוע הבא ורוצה להערך מראש. האם כדאי להכין להקפיא ולחמם בתנור ביום האירוח?

ניקי, אני לא יכולה להשתמש בפירורי לחם או קמח, יש לך מה להציע?

תוח אדמהלגרד בפומפיה הגדולה או הקטנה?

הי ניקי יקרה,
אם אני משתמשת בכרובית של סנפרוסט. לוותר על שלב החליטה?
טלי

תודה על התגובה המהירה

היי ניקי, טיגנתי והכנסתי לתנור כבר למעלה מ20 דקות והבשר עדיין חצי חי. מה אפשר לעשות?