בשר טחון עם אטריות אורז
מה אפשר להכין עם בשר טחון ? כל כך הרבה דברים. נתחיל מקציצות, פאי רועים ספגטי בולונז, אפילו עם פתיתים או אורז, הרשימה הזאת לא נגמרת. אני מוסיפה גם אטריות אורז, זה שינוי מהתבשילים הרגילים וזה שילוב נהדר של בשר ואטריות.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
500 ג' בשר בקר טחון
2 גזרים חתוכים קטן
חצי חבילת אטריות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
כפית שום כתוש
כף רסק
כף פפריקה
מעט סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את את הגזרים להוסיף את הבצל לטגן כמה דקות ולהוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה.
2. להוסיף שום רסק סוכר ותבלינים + 4 כפות מים.
3. להכין את האטריות לפי ההוראות להוסיף לבשר דקה לטגן ביחד לבדוק טעמים.
הערה:
אני מעדיפה לחתוך קצת את האטריות לפני שאני מוסיפה, יותר נוח לאכול מבחינת הילדים.
גולשים מכינים וממליצים:
סמדר : "ניקי, חייבת לשתף אותך.
הכנתי אתמול בערב (עם אטריות אורז חום רחבות) וסידרתי בקופסאות לארוחת צהריים לעבודה.
הבוקר אני פותחת את המקרר ומגלה שאחת הקופסאות ריקה. נותרו רק כמה פירורים..
פניתי לחשוד המיידי (בעלי) והוא אמר "אבל רק טעמתי.. זה היה ממש טעים.."
רוני : "אי אפשר להפסיק לאכול את זה! רציתי מנה דיאטות ובריאה, אבל אני עומדת לחסל את כל הסיר לבד! פשוט מעולה!!"
מיכל : "מושלם..כל כך פשוט, קל וטעים !!!!!! טורפים ברגעים אלה ממש..שאפו ניקי"
תמר : "יצא נפלא! לקקנו את האצבעות 🙂 תודה רבה!"