טורטייה ממולאת בשר מטוגנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטייה ממולאת בשר מטוגנת

טורטייה ממולאת בשר מטוגנת

טורטייה ממולאת בשר מטוגנת שווה ביותר כמה כיף לאכול את הטורטייה הזאת, להתענג מכל ביס טעים. חובה לנסות אי אפשר להפסיק לאכול זה כל כך טעים. הכי שווה שיש. מומלץ.

8 טורטיות

מרכיבים:

8 טורטיות
200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר הודו טחון
בצל קצוץ
בטטה רכה אחרי בישול
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות, להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות עד שהבשר משנה את צבעו לתבל ולקרר. למעוך את הבטטה ולהוסיף לבשר. לבדוק טעמים.

2. לשים ערמת בשר במרכז הטורטייה, לסגור בצורת מעטפה לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

3. במחבת חמה לטגן קודם כשהסגירה כלפי מטה ואז להפוך, לטגן עד שזהוב משני הצדדים.

38823 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוי : ,ניקי, אלפי תודות על המתכונים המוצלחים!
הכנתי אתמול בתוספת “פסטה ברוטב שילדים אוהבים” ויצא טעים טעיםםםםם
וקיבלתי מהבן שלי (שבד”כ לא אוהב בשר!) את המחמאה הכי הכי: “אמא תכיני מחר בדיוק אותו דבר”

ליבי : “רציתי לשתף שהטורטיות האלו כיכבו אצלינו בשולחן שבת האחרון יחד עם המרק עגבניות ואורז המדהים שלך.
אז רציתי להגיד לך תודה רבה ושיצא מעולה מעולה מעולה!! וזאת פעם ראשונה שאני מעיזה להתעסק עם בשר טחון!
מאחלת לך שהמתכונים שלך ימשיכו לככב בעוד הרבה שולחנות :)”

נטלי : “תודה 🙂
אני אמא צעירה לתינוקת בת חודשיים ועם כל הקושי לתמרן בין הדברים.. אני עושה רק את האוכל מהאפליקציה שלך…
אין דברים כאלו.. בעלי מתענג על כל ביס
תודה!!!!!!!”

מעיין : “הכנתי את הטורטיות לערב שבת וכולם עפו עליהם, ממש
טעים. הוספתי לזה רוטב של חרדל ודבש והשילוב היה מושלם.
תודה על מתכונים נפלאים”

פנינה : “הכנתי עכשיו. יצא סוף הדרך!”

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

היי ניקי,
האם הטורטיות נשארות טריות ופריכות גם על הפלטה? אני רוצה להכין לארוחת שבת

מזל

היי ניקי,
רציתי לדעת, האם רוטב החרדל והדבש שגולשת (אחת מהתגובות שהנחת בפוסט של המתכון) המליצה להשתמש בו כתוספת לטורטיות הינו אותו הדבר כמו רוטב הוינגרט? לחצתי על הקישור והופיע לי רוטב וינגרט. ניתן להגיש עם הוינגרט????

מלי

ניקי, אלף תודות על עוד מתכון מנצח! אוהבים את זה אצלנו ותמיד מתלהבים כשאני מכינה. תודה וחג שמח!

1 7 8 9