כדורי בשר עם פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי בשר עם פתיתים

כדורי בשר עם פתיתים

כדורי בשר עם פתיתים. קציצות בשר עסיסיות מלאות בטעמים טובים אין הרבה מתחרים למתכון הזה הוא יוצא פשוט נפלא! קציצות רכות הפתיתים מקבלים את הטעמים הנפלאים. מעולה.

5 מנות

מרכיבים:

400 ג’ בשר בקר
גזר מגורד
כף קטשופ
כפית רוטב סויה
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
כפית מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
2 כוסות פתיתים
3 כוסות מים (לפתיתים)
גזר גדול חתוך לקוביות
2 – 1 כוסות מים (לקציצות)
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כף רסק
כף קטשופ
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
כפית רוטב סויה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים וליצור קציצות.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הגזר ולטגן ככמה דקות, להוסיף סוכר חום ולהמשיך לטגן להוסיף כוס מים רסק קטשופ, סויה ותיבול. לבשל כשתי דקות.

3. לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 15 דקות, להוסיף מעט מים במידה וצריך.

4. להוסיף את הפתיתים יחד עם 3 כוסות מים להרתיח להנמיך ולכסות. לבשל כ 5 דקות להשאיר מכוסה עוד כ 10 דקות.

5. מומלץ להמתין כ 30 דקות לפני ההגשה ומידי פעם לערבב בעדינות.

37310 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שיילו : “הכנתי את המתכון הזה היום עם חצי קילו עוף טחון
מה אגיד לך? יצא סוףףף… הכל רך וטעים
הקטנצ’יק בן ה-9 חודשים נהנה גם.
תודה רבה:)”

עדנה : “עשיתי היום יצא טעים טעים תודה רבה.”

רייזל : “המתכון היה נראה קל וטעים אז הכנתי ככה ברגע האחרון. מחכה כבר שבעלי יבא כי אני משתגעת מהריח!!”

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
מילי

בוקר טוב ניקי.
האם לקציצות את משתמשת בפפריקה מתוקה רגילה? או גם במרוקאית? ובאופן כללי, אם את לא כותבת במפורש במתכונים שלך פפריקה מרוקאית אז יש להשתמש בפפריקה מתוקה רגילה?
ושאלה כללית נוספת שלא קשורה למתכון הזה… כשאת כותבת סוכר חום את מתכוונת לסוכר הכהה הדביק, סוכר חום בהיר, או סוכר דמררה?
תודה ענקית מראש על התשובות (:

לאה

חייבת לציין שהמתכון לא ככ ברור. ואני כותבת כי מבחינתי את מושלמת 🙂 והתבאסתי שהמתכון מבולגן קצת. אבל תודה על הרעיון!

יעל טוביאס

יש לי שאלה קצת מוזרה: אם אני רוצה להכין חצי מהכמות האם גם את כל המרכיבים , כולל התיבול לחתוך לחצי? חוץ מזה רציתי להגיד שבימי הקורונה האתר שלך הפך להיות עבורי קרש הצלה , שלא לומר שהפכתי להיות בזכות האתר לבשלנית בחסד…לא זזה בלעדיו!

יפית

מתכון טעיםםם תודההה
אבל אני בתעלומה
בכל המתכונים שלך משום מה הגזר לא מתרכך לי. מה אני עושה לא טוב?

1 4 5 6