קציצות בשר עם שעועית ירוקה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר עם שעועית ירוקה

קציצות בשר עם שעועית ירוקה

קציצות בשר עם שעועית ירוקה תבשיל שווה, קציצות נהדרות עם רוטב נהדר. מתאימות לכל ארוחה זהירות הקציצות ממכרות הן כל כך טעימות. המלצה חמה למתכון טעים ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ חזה עוף טחון
תפוח אדמה מגורד
בצל קצוץ ומטוגן
חצי כפית סודה לשתייה
כפית פפריקה
חצי כפית  כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)

רוטב:
בצל חתוך קטן
2 שיני שום פרוסות
2 עגבניות חתוכות
2 – 3 כוסות מים (לא להוסיף הכל בבת אחת)
כפית קמח
כף פפריקה
כפית סוכר
כף א. מרק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)
חצי שקית שעועית ירוקה חתוכה (קפואים)

הכנות:

1. לערבב את כל מצרכי הקציצות ליצור כדורים ולשמור במקרר.

2. להרתיח למים לסמן איקס כל כל עגבניה לבשל כשתי דקות ולסנן.

3. לטגן את הבצל עד הזהבה קלה, להוסיף את שיני השום להמשיך לטגן, לקצוץ את העגבניות להוסיף לבצל ולטגן כשתי דקות. להוסיף את הקמח לערבב עד שהוא נמס ולהוסיף את שאר המצרכים.

4. להוציא את הקציצות מהמקרר להכין מחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה שתיים מכל צד ולהוסיף לרוטב, לנער שכל הקציצות ישקעו ברוטב ולבשל כמה דקות.

5. להוסיף את השעועית לקציצות לבשל כ 15 דקות מידי פעם לערבב, לוודא שיש מספיק נוזלים.

42518 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר עם שעועית ירוקהקציצות בשר עם שעועית ירוקהקציצות בשר עם שעועית ירוקהקציצות בשר עם שעועית ירוקה

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “הכנתי היום את הקציצות .
יצא מושלם !! תודה ניקי !”

חני : “הכנתי כמות כפולה. עם גזר במקום תפו”א. יצא טעים ברמות על!!!!! עוד קציצה ועוד קציצה, לגמרי ממכר… מקווה שעד שבת ישאר משהו מהסיר…. (; תבורכי!!! *;”

אהובה : “שילבתי שני מתכונים שלך
המתכון הנ”ל ואורז אחד אחד,
יצא מ ע ו ל ה. פעם ראשונה שאני מכינה אורז
או בכלל עושה משהו חוץ משניצל והרוב הודות לך.
בן זוגי עף עליי וסיפר על הבישולים בעבודה, זקפתי את זה לזכותך. אנחנו שבעים ומאושרים 3>”

מור : “הבן שלי טעם ואמר: “וואי אימאלה איך זה טעים!” חחח
הוא פשוט ישב וניגב כל שארית רוטב. לא נשאר פירור! תודה ענקית”

ליאור : “טעים מאוד תודה רבה!”

רחלי : “כרגיל ביום שישי האפליקציה פתוחה מולי וכל התפריט כולל עוגות בבלעדיות שלך ניקי והריחות.. השכנים כבר מתלוננים על הריחות חחח על הגז עכשיו הקציצות המדהימות האלו”

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאל

היי ניקי ,קודם כל חג שמח בעזרת השם אני מתכוונת להכין הכל רק מהמתכונים שלך, עכשיו מכינה את העוגות בראוניז לפסח ואת הכוסות עם המוס שוקולד:) . לגבי הקציצות. מה דעתך על בשר טחון עם קצת שומן כבש , זה גם יהיה טעים במתכון פה עם השעועית? זה הבשר שיש לי . אשמח לתשובה כדי שיתחיל להכין עם כן

כרמית

היי ניקי , האם אפשר להוסיף רסק עגבניות ? יש צורך ?

אושרת

ניקי שבת שלום
האם אפשר לשים קמח תופח אין לי קמח רגיל

אילנה רוזנברג

אפשר בלי לטגן את הקציצות ? לשים ישר לבישול ברוטב ?

ענבל

ניסתי את המתכון וזה היה ממש לא טוב, חוץ מהרוטב שיצא טעים אבל סמיך מידי לטעמי, הקציצות יצאו צמיגיות ובלתי ניתנות לאכילה, פשוט זרקתי הכל לפח, ממליצה לא להוסיף בכלל סודה לשתיה ולא תפוחי אדמה, אפשר במקום להוסיף פטרוזליה 3 ביצים וקצת פירורי לחם ולהוסיף תבלין של ראס אל חנות.

יעל

היי ניקי,
מחפשת מתכון להקפאה. המתכון הזה נראה לי ממש טעים אבל אני חוששת שלא מתאים להקפאה בגלל התפוחי אדמה. מה את אומרת? אפשר להחליף אותם במשהו?

חני

הי ניקי יקרה, אני יכולה לשים הודו טחון במקום חזה עוף טחון?

1 4 5 6