פאי רועים עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פאי רועים עם ירקות

פאי רועים עם ירקות שילוב מופלא של בשר טחון ירקות ותפוח אדמה, זה יוצא כל כך טעים. הטעמים מתמזגים ביחד והכל מקבל את הטעמים. כיף וטעים לארוחת שישי.

19X29

מרכיבים:

600 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק
2 כפיות שום כתוש
2 פלפלים אדומים חתוכים קטן
2 גזרים חתוכים קטן
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כף שטוחה א מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

שכבת עליונה:
בצל קצוץ ומטוגן
4 תפוחי אדמה
שמן
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים.

2. לטגן את הפלפלים והגזרים כ 5 דקות על אש גבוהה, להוסיף את הבצל והשום ולהמשיך לטגן.

3. להוסיף את הבשר לירקות ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה מידי פעם, להוסיף תבלינים ומעט יין אדום לבשל עוד כמה דקות ולהוריד מהאש.

4. להעביר לתבנית ולשטח, למעוך את התפוחי אדמה לפירה עם שמן ולערבב עם הבצל המטוגן. הפירה צריך להיות חלק לגמרי וללא גושים.

5. לשטח את הפירה על הבשר באופן שווה, לעשות פסים עם מזלג.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 30 דקות.

30211 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי רועים עם ירקותפאי רועים עם ירקות

פאי רועים עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “התגובה שלי אינה שייכת למתכון כלל, אני מעלה תגובה באופן כללי היות ואינני יודעת היכן להעלות אותה, רציתי להגיד לך תודה, תודה על שהפכת אותי לאשת חיל במטבח, תודה שבזכותך אני קוצרת מחמאות בכל פעם שאני מארחת, תודה על שלימדת אותי לאהוב את המטבח ואת חדוות הבישול, תודה שאת משתמשת בחומרים שנגישים כלכלית לכל כיס, את נפלאה ואת נותנת המון כח לנשים שעובדות במשרה מלאה ועדיין מצליחות לתקתק מטבח, יישר כח.”

רונה : “יצא מושלם! אפילו לא התפרק בהגשה,ובעלי רץ למטבח לחסל את מה שנשאר..תודה על עוד מתכון נפלא :)”

תות : “ניקי, איזה אליפותתתתתת!!
ריפדתי למטה בבצק עלים,
והכנתי את הרוטב פטריות שלך…
אף צלחת לא נשארה מלאה :”

דליה : “רציתי להגיד לך תודה מכל הלב על המתכון הנפלא, זה הדבר הכי טעים שאכלתי, וכל כך קל להכנה. תודה!”

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורדית

ניתן להקפיא?

רעות

היי ניקי.
המתכון הזה מצוין! הכנתי אותו כבר כמה פעמים והוא נפלא.
רציתי לשאול האם אפשר להכין מראש חלק מהמתכון ולהקפיא?
נדמה לי שתפוחי אדמה לא עוברים טוב הקפאה אך האם ניתן להכין את תערובת הבשר היום, להקפיא אותה, להפשיר לקראת יום ראשון ובראשון לקראת החג להכין את תערובת הפירה, לאחד הכל בתבנית יחד עם תערובת הבשר המופשר ולהכניס לתנור?
המון תודה,
רעות.

יעלי ברלב

תודה יצא מוששש