פאי רועים עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פאי רועים עם ירקות

פאי רועים עם ירקות שילוב מופלא של בשר טחון ירקות ותפוח אדמה, זה יוצא כל כך טעים. הטעמים מתמזגים ביחד והכל מקבל את הטעמים. כיף וטעים לארוחת שישי.

19X29

מרכיבים:

600 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק
2 כפיות שום כתוש
2 פלפלים אדומים חתוכים קטן
2 גזרים חתוכים קטן
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כף שטוחה א מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

שכבת עליונה:
בצל קצוץ ומטוגן
4 תפוחי אדמה
שמן
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים.

2. לטגן את הפלפלים והגזרים כ 5 דקות על אש גבוהה, להוסיף את הבצל והשום ולהמשיך לטגן.

3. להוסיף את הבשר לירקות ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה מידי פעם, להוסיף תבלינים ומעט יין אדום לבשל עוד כמה דקות ולהוריד מהאש.

4. להעביר לתבנית ולשטח, למעוך את התפוחי אדמה לפירה עם שמן ולערבב עם הבצל המטוגן. הפירה צריך להיות חלק לגמרי וללא גושים.

5. לשטח את הפירה על הבשר באופן שווה, לעשות פסים עם מזלג.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 30 דקות.

27961 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי רועים עם ירקותפאי רועים עם ירקות

פאי רועים עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “התגובה שלי אינה שייכת למתכון כלל, אני מעלה תגובה באופן כללי היות ואינני יודעת היכן להעלות אותה, רציתי להגיד לך תודה, תודה על שהפכת אותי לאשת חיל במטבח, תודה שבזכותך אני קוצרת מחמאות בכל פעם שאני מארחת, תודה על שלימדת אותי לאהוב את המטבח ואת חדוות הבישול, תודה שאת משתמשת בחומרים שנגישים כלכלית לכל כיס, את נפלאה ואת נותנת המון כח לנשים שעובדות במשרה מלאה ועדיין מצליחות לתקתק מטבח, יישר כח.”

רונה : “יצא מושלם! אפילו לא התפרק בהגשה,ובעלי רץ למטבח לחסל את מה שנשאר..תודה על עוד מתכון נפלא :)”

תות : “ניקי, איזה אליפותתתתתת!!
ריפדתי למטה בבצק עלים,
והכנתי את הרוטב פטריות שלך…
אף צלחת לא נשארה מלאה :”

דליה : “רציתי להגיד לך תודה מכל הלב על המתכון הנפלא, זה הדבר הכי טעים שאכלתי, וכל כך קל להכנה. תודה!”

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

ניקי שלום,
יש לך רעיון לירק אחר במקום הפלפל האדום?

והאם ניתן לוותר על היין?
תודה רבה, לילך

ציפי

היי ניקי הכנתי אתמול ויצא טעים משהו מיוחד רק שזה מתפרק כשמוציאים חותכים ולא יוצא חתיכה שלמה כמו בתמונה… למה ?? בכל מקרה יצא משהו משהו תודה על המתכונים המוצלחים!!!!

מנדי

הי ניקי, לאחר הוספת הבצלוהשום כמה זמן לטגן עד שהירקות יתרככו?
שאלה נוספת במצרכים לא רשום יין אדום ויש לי רק יין
תירוש מה לעשות? תודה

מיכל

הי ניקי קודם כל רציתי להגיד שאני מאוד נהנית מהמתכונים קלים וטעימים . שאלה : אפשר להחליף את הבשר הטחון בעוף ?

Miami Florida

חייבת להכין את זה השבת ב״ה !!!!
ניקיל׳ה אפשר לעשות יום לפני ואז בשישי להכניס לתנור ? או להכין הכל מראש מה דעתך ?

עינת

הי ניקי,
אפשר להחליף תפו”א בבטטה?

עדיה

נראה מושלם !!! אני מחפשת הרבה שנים מתכון לפאי רועים טוב !תודה