פאי רועים עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פאי רועים עם ירקות

פאי רועים עם ירקות שילוב מופלא של בשר טחון ירקות ותפוח אדמה, זה יוצא כל כך טעים. הטעמים מתמזגים ביחד והכל מקבל את הטעמים. כיף וטעים לארוחת שישי.

19X29

מרכיבים:

600 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק
2 כפיות שום כתוש
2 פלפלים אדומים חתוכים קטן
2 גזרים חתוכים קטן
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כף שטוחה א מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

שכבת עליונה:
בצל קצוץ ומטוגן
4 תפוחי אדמה
שמן
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהם רכים.

2. לטגן את הפלפלים והגזרים כ 5 דקות על אש גבוהה, להוסיף את הבצל והשום ולהמשיך לטגן.

3. להוסיף את הבשר לירקות ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה מידי פעם, להוסיף תבלינים ומעט יין אדום לבשל עוד כמה דקות ולהוריד מהאש.

4. להעביר לתבנית ולשטח, למעוך את התפוחי אדמה לפירה עם שמן ולערבב עם הבצל המטוגן. הפירה צריך להיות חלק לגמרי וללא גושים.

5. לשטח את הפירה על הבשר באופן שווה, לעשות פסים עם מזלג.

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 30 דקות.

29435 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי רועים עם ירקותפאי רועים עם ירקות

פאי רועים עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “התגובה שלי אינה שייכת למתכון כלל, אני מעלה תגובה באופן כללי היות ואינני יודעת היכן להעלות אותה, רציתי להגיד לך תודה, תודה על שהפכת אותי לאשת חיל במטבח, תודה שבזכותך אני קוצרת מחמאות בכל פעם שאני מארחת, תודה על שלימדת אותי לאהוב את המטבח ואת חדוות הבישול, תודה שאת משתמשת בחומרים שנגישים כלכלית לכל כיס, את נפלאה ואת נותנת המון כח לנשים שעובדות במשרה מלאה ועדיין מצליחות לתקתק מטבח, יישר כח.”

רונה : “יצא מושלם! אפילו לא התפרק בהגשה,ובעלי רץ למטבח לחסל את מה שנשאר..תודה על עוד מתכון נפלא :)”

תות : “ניקי, איזה אליפותתתתתת!!
ריפדתי למטה בבצק עלים,
והכנתי את הרוטב פטריות שלך…
אף צלחת לא נשארה מלאה :”

דליה : “רציתי להגיד לך תודה מכל הלב על המתכון הנפלא, זה הדבר הכי טעים שאכלתי, וכל כך קל להכנה. תודה!”

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
מילי

היי, בתנור הפאי הוצף נוזלים…. מה עשיתי לא נכון?

ענת

בוקר טוב ניקי
ניתן לוותר על היין? ואם לא מה ניתן לשים במקום? תודה

יפית

היי ניקי,
כמה שמן להוסיף לפירה?

שני

היי ניקי אפשרי להכין בפיירקס? מבחינת הכמות?

הילה

הי ניקי,
הכנתי מספר פעמים את הפאי רועים עם הבטטה שיש באתר ומאוד אהבנו.
אני רוצה להכין פאי רועים לסוף השבוע וחשבתי לגוון…. השאלה שלי האם את חושבת שגם בפאי הזה יהיה מתאחם לשלב בין תפוח אדמה לבטטה? אם כן… איזה יחס היית שמה?
תודה מראש על התשובה!

ענת

בעלי והילדים שיבחו ואהבו

עדי

היי ניקי
אפשר להקפיא? אני ישמח אם תוכלי להוסיף קטגוריה למתכונים שאפשר להקפיא, אני מנסה להתכונן ללידה:)